Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Manisa
Hepinize iyi bayramlar dostlar. Microsoft'un desteğini yıllar önce kestiği bu işletim sistemlerinin hâlâ forumda kategorisi var. Baktığımda insanlar buralarda ayda yılda bir konu açıyor ve onlar da ya rehberler ya da nostalji yapmak için falan. Kısacası pek aktif kategoriler değil; bence kategori bütünlüğü için bu iki işletim sistemi diğer Windows sürümleri arasına alınmalı. Konu açmak isteyen bu başlıktan açabilir, gerçi açan olursa tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi
Hepinize iyi bayramlar dostlar. Microsoft'un desteğini yıllar önce kestiği bu işletim sistemlerinin hâlâ forumda kategorisi var. Baktığımda insanlar buralarda ayda yılda bir konu açıyor ve onlar da ya rehberler ya da nostalji yapmak için falan. Kısacası pek aktif kategoriler değil; bence kategori bütünlüğü için bu iki işletim sistemi diğer Windows sürümleri arasına alınmalı. Konu açmak isteyen bu başlıktan açabilir, gerçi açan olursa tabii.
Hocam diğer Windows Sürümleri cok karisik olur bu sefer bence gereksiz, eğer Windows 12 çıkarsa falan dusunulebilir, ancak su anda bence gereksiz.

• Beğendim
İfadeler: 144
Forumda direkt çok fazla gereksiz konu var, sadeleştirmeye gidilmesi gerekiyor. Örneğin Windows 10 ile Windows 11 için ayrı ayrı başlıklar açmak yerine sadece Windows yazsın, zaten konu içinde hangisi olduğu belirtiliyordur. Öneri açmak için gereksinimlerin yetmiyor maalesef ama bir başkası bu tarz bir öneri açabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyler de ayrı olsun neden her şeyi birleştiriyoruz ki? Bence gerek yok. Bana kalsa ben XP ve Vista'nın da kategorini açardım hatta.

Öte yandan aynı öneriyi bir buçuk yıl önce de açmışsınız ve reddedilmiş bir daha neden açıyorsunuz?

Bir CachyOS kullanıcısı olarak kesinlikle size katılmıyorum. Bu iki sürümü hala kullananlar var dünyada. Gerek yok ayırmaya.