Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Manisa
Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence Kategori bütünlüğü açısından Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteği de kesildi ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -21 Eksi
Forumda çok fazla kategori var diğer Windows sürümlerini de hala kullanıcısı var onlara da ayrı başlıklar açalım 11-15 yıl önceki işletim sistemlerinden bahsediyoruz.

O zaman bunu başka kategorilere deyin. Halen aktif olarak konu açılan kategorilere değil. Mesela bunu "NFC" ve "Emlak" kategorilerine diyebilirsiniz ama söz ettiğiniz kategorilerde halen aktif olarak konu açılıyor.

Boş yere duran bir kategori görmek isterseniz, o kategori Windows 7 ya da Windows 8.1 kategorisi değil, NFT kategorisidir. Orada sadece 1 tane konu var ve kimsenin umurunda değil.

Eki Görüntüle 81152

Evet, Türkiye'de Windows 7 kullanım oranı, Ağustos 2024 itibarıyla %2.26 olarak belirlendi, bu da onu ülkemizde en popüler üçüncü Windows sürümü yapmaktadır. Ben de %2.26'nın içinde bulunmaktayım.

Eki Görüntüle 81154

Aero bambaşka bir şey, keşke güncel Windows sürümlerinde kullanabilsem.

Bu arada öneriyi eksiledim, halen kullanan var.

Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence kategori bütünlüğü açısından Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteği de kesildi ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.

O mantıkla 2025'te Windows 10 kategoriside kaldırılsın o zaman sana ne zararı var?

• Beğendim
İfadeler: 308