Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Manisa
Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence Kategori bütünlüğü açısından Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteği de kesildi ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -21 Eksi
Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence bu Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteğide kesildi, ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.
Herhangi bir zararı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyeden ve dünyadan hala (toplamda) 2.5%'un üzerinde kullanıcısı var. Ve bunu kişi sayısıyla çarptığımızda inanılmaz bir topluluk (yaklaşık Linux kullanıcılarının tamamı kadar) oluşturuyorlar. Bu alt Linux kategorilerini (toplam Linux kullanıcılarının 10%'unun bile kullanmadığı dağıtımları) ve hatta Linux kategorisini kaldıralım demek gibi bir şey.

1721087117570.webp

1721087136620.webp

Kaynak: StatCounter Global Stats

Mantıklı bir öneri değil eksiliyorum. Windows 8.1 ve Windows 7 candır.

Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence Kategori bütünlüğü açısından Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteği de kesildi ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.

Kullanıcı sayısı halen fazla. Eksiledim.

Boş yere duran bir kategori görmek isterseniz, o kategori Windows 7 ya da Windows 8.1 kategorisi değil, NFT kategorisidir. Orada sadece 1 tane konu var ve kimsenin umurunda değil.

1725610569670.webp

Evet, Türkiye'de Windows 7 kullanım oranı, Ağustos 2024 itibarıyla %2.26 olarak belirlendi, bu da onu ülkemizde en popüler üçüncü Windows sürümü yapmaktadır. Ben de %2.26'nın içinde bulunmaktayım.

1725610857573.webp

Son düzenleme: