Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Paylaş
Zil sesi ayarla.
Ana ekrana ekle.
Sil.
Yardım ve geri bildirim seçenekleri mevcut.
Kişiler uygulamasına girdiğime eminim üstadım.
Bende de aynı seçenekler var fakat 3 noktanın solunda bir yıldız bir de kalem simgesi var, kalem simgesine tıklayınca değiştirebiliyorum. Kişiyi silip tekrardan oluşturabilir misiniz?
Eki Görüntüle 71217Eki Görüntüle 71218
Böyle şeyler yok mu? Ya da 1. resmin sağ üstünde 3 nokta var. Oraya basında düzenle seçeneği çıkıyor.
Üstat şimdi fark ettim bazı kişilerde kalem yani düzenle simgesi var ama sanırım SIM karttaki kişilerde yok.
Üstat şimdi fark ettim bazı kişilerde kalem yani düzenle simgesi var ama sanırım SIM karttaki kişilerde yok.
Benim bildiğim nereye kaydettiysen orada değiştirebilirsin. Silip yeniden kaydetmek çözüm değil. Biraz kurcalasan olacak gibi sanki.
Zeref
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ondan dolayı silip geri oluşturmanızı istedim. Bazen Google hesabı ve SIM karttaki kişilerde farklılıklar olabiliyor. Silip geri oluşturduğunuzda düzenleme işaretinin gelmemesi garip geldi.
Google'ın kişiler uygulaması biraz kendinden iğrendiriyor cidden. Rehber uygulamasının uygulama verilerini silip tekrar kontrol eder misiniz?
Dediğiniz gibi değişmeyen rehberdeki arkadaşımı silip tekrar Gmail'e kaydettim rehberde istediğim ismi yazdım teşekkürler.
Zeref
Yetkin
- Makaleler
- 1
Dediğiniz gibi değişmeyen rehberdeki arkadaşımı silip tekrar Gmail'e kaydettim rehberde istediğim ismi yazdım teşekkürler.
Çözüm olarak işaretlersen güzel olur üstat.
Ekran resmi atabilir misiniz? Birkaç gün önce Pixel Experience yüklüydü; keşke o zaman açsaydınız. Ondan da Google Kişiler vardı, bende düzenleme seçeneği vardı. Güncel sürüm mü, onu kontrol edin. Bir de Android sürümü kaç?
Ekran resmi atabilir misiniz? Birkaç gün önce PixelExperience yüklüydü; keşke o zaman açsaydınız. Ondan da Google kişiler vardı, bende düzenleme seçeneği vardı. Güncel sürüm mü, onu kontrol edin. Bir de Android sürümü kaç?
Android 11 kullanıyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-