Çözüldü Rehberde kişilerin adı değiştirilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan power10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 317
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

power10

Uzman
Android 11 kullanıyorum örneğin Ahmet diye bir arkadaşım var soyadını ekleyeceğim ama üstüne basılı tutuyorum düzenle simgesi gelmiyor paylaş favorilere ekle geliyor ne yapmalıyım?

Çözüm
Paylaş
Zil sesi ayarla.
Ana ekrana ekle.
Sil.
Yardım ve geri bildirim seçenekleri mevcut.

Kişiler uygulamasına girdiğime eminim üstadım.

Bende de aynı seçenekler var fakat 3 noktanın solunda bir yıldız bir de kalem simgesi var, kalem simgesine tıklayınca değiştirebiliyorum. Kişiyi silip tekrardan oluşturabilir misiniz?
Üstat şimdi fark ettim bazı kişilerde kalem yani düzenle simgesi var ama sanırım SIM karttaki kişilerde yok.

Ondan dolayı silip geri oluşturmanızı istedim. Bazen Google hesabı ve SIM karttaki kişilerde farklılıklar olabiliyor. Silip geri oluşturduğunuzda düzenleme işaretinin gelmemesi garip geldi.

Google'ın kişiler uygulaması biraz kendinden iğrendiriyor cidden. Rehber uygulamasının uygulama verilerini silip tekrar kontrol eder misiniz?

Dediğiniz gibi değişmeyen rehberdeki arkadaşımı silip tekrar Gmail'e kaydettim rehberde istediğim ismi yazdım teşekkürler.

Ekran resmi atabilir misiniz? Birkaç gün önce Pixel Experience yüklüydü; keşke o zaman açsaydınız. Ondan da Google Kişiler vardı, bende düzenleme seçeneği vardı. Güncel sürüm mü, onu kontrol edin. Bir de Android sürümü kaç?

Android 11 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…