Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Vaatler müthiş. 1 ay alın deneyin zaten ucuz. Baktınız sıkıntı yok sınırsız alın geçin.
YASEDEM
Deneyimli
Güvenli mi peki? Ben bunu merak ediyorum.Vaatler müthiş. 1 ay alın deneyin zaten ucuz. Baktınız sıkıntı yok sınırsız alın geçin.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bir tane aktif antivirüs yazılımı(bitdefender free) olsun. Hiç denemedim yeni bir site. Güvenlidir muhtemelen. Ancak bu devirde babana bile güvenemezken bence bir güvenlik yazılımıyla aç.
YASEDEM
Deneyimli
Bir tane aktif antivirüs yazılımı(bitdefender free) olsun. Hiç denemedim yeni bir site. Güvenlidir muhtemelen. Ancak bu devirde babana bile güvenemezken bence bir güvenlik yazılımıyla aç.
Uyuyan Sincap
Üstün
Siyu
Yetkin
Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz buyrun geliştirici ekibindenim.
Online sunuculara bağlı olmamanızdan dolayı böyle düşündürebilir fakat büyük çoğunluğu ile hayır değil. Oyunlar Steam sunucularından çekilir Gofile, Pixeldrain vb. sitelere atılmadıysa oldukça uzun süre indirme beklenir burada böyle bir durum kalmıyor. Harici olarak şu ana kadar çoğusu aşılmamış denuvo korumalı oyunlar da oynanabiliyor.Bu programın crack oynamaktan farkı yok, git crack indir daha güvenilir böyle abuk subuk şeylerden.
dexoniton22
Uzman
Reiden Free'nin VirusTotal sonuçlarındaki community kısmındaki içini inceleyen 8 yıllık bir üyenin mesajına bakabilirsiniz. Google lens ile çevirisini yapabilirsiniz. Kısaca "açıklama: Go/Garble kullanılarak gizlenmiş gibi görünen Windows, Linux ve macOS için GO ikili dosyalarını algılar."