Detaylar
Kim cevapladı?M800 Pro'nun 2 farklı MCU'lu modeli vardı diye hatırlıyorum, eğer ki CompX olansa iyidir de Beken olanı gelirse gecikme sorunu sıkıntı.
Sanmam. Bütçe çıkması gerekir.
@Toby Fox sen Rampage mi öneriyosun la, ayıp.
Şakası bi yana Kaan Fury X dışında Rampage kolay kolay önermez.
1300'e ilan buldum ama şüpheli baya.
Zenith Pro 1.699'a düşmüştü geçen ve fena da bir tercih değildi. İndirimle Zenith Pro alinabilir.@Toby Fox sen Rampage mi öneriyosun la, ayıp.
1300'e ilan buldum ama şüpheli baya.
Problem orada zaten araştırmadan saldırıya geçiyorsun. Bütçe, ergonomi ve tutuş önemsemeyip kağıt üstü verileri çok takılıyorsun. Eğer o konuda birisi Dareu A950 Pro'nun klonu olduğunu söylemeseydi, bunu bilmeyecektin. Aynı konuda Rampage alınmaz diyip konuyu kapattın ama önerilerinde build quality ve ergonomi atlayarak kağıt üzeri öneriler yapıyorsun. Yanlış!O modeli ilk konusu açıldığında pek detaylı incelemedim, ve sonrasında Dareu A950 Pro klonu olduğunu, ve o bütçede 1.7.00 bandina indirimlerle alinabilir oldugunu söylemiştim.
Son düzenleyen: Moderatör:
MCU detayı bulamıyorum ben bu elemanla alakalı.Zenith Pro 1.699'a düşmüştü geçen ve fena da bir tercih değildi. İndirimle Zenith Pro alinabilir.
Bir de kapalı kutu Mad R bulunabilirken pek de mantıklı gelmiyor bana.
@Toby Fox sen Rampage mi öneriyosun la, ayıp.
Şakası bir yana Kaan Fury X dışında Rampage kolay kolay önermez.
1300'e ilan buldum ama şüpheli bayağı.
Hakkını yemeyin bence 20 modelden 2 3 tanesini gerçekten kaliteli yapabiliyorlar. Bütçe çıkabilirsem zenith Pro modelini almayı da düşünüyordum zaten. Ama bütçe yetmiyor ne yapalım
Fury X dışında doğru dürüst bir ürünleri yoktu 5 senedir, en son huano pink switchli mouseları vardı ama o da nerelerde kim bilir...Hakkını yemeyin bence 20 modelden 2'sini gerçekten kaliteli yapabiliyorlar.
Saldiriya geçmemiştim, sadece Rampage alinmaz demiştim o konudaProblem orada zaten araştırmadan saldırıya geçiyorsun. Bütçe, ergonomi ve tutuş önemsemeyip kağıt üstü verileri çok takılıyorsun. Eğer o konuda birisi Dareu A950 Pro'nun klonu olmadığını söylemeseydi, bunu bilmeyecektin. Aynı konuda Rampage alınmaz diyip konuyu kapattın ve üzerine gelmedim. Benim elime zibilyon tane ürün geçti ve çoğunun incelemesini yapıp kanalımda paylaştım. Afişe olmamak ve insanların kararını etkilememek için kanalımı saklıyorum. Ama önerilerinde build quality ve ergonomi atlayarak kağıt üzeri öneriler yapıyorsun. Yanlış!
Kağıt üstündeki verileri ASLA takmam ayrıca.
Ama önerilerinde build quality ve ergonomi atlayarak kağıt üzeri öneriler yapıyorsun. Yanlış!
M3 Pro'yu QC/BQ sorunundan onermedim zaten
Ayrıca şunu belirteyim; kullanıcı deneyimlerine çok önem veririm.Problem orada zaten araştırmadan saldırıya geçiyorsun. Bütçe, ergonomi ve tutuş önemsemeyip kağıt üstü verileri çok takılıyorsun. Eğer o konuda birisi Dareu A950 Pro'nun klonu olmadığını söylemeseydi, bunu bilmeyecektin. Aynı konuda Rampage alınmaz diyip konuyu kapattın ve üzerine gelmedim. Benim elime zibilyon tane ürün geçti ve çoğunun incelemesini yapıp kanalımda paylaştım. Afişe olmamak ve insanların kararını etkilememek için kanalımı saklıyorum. Ama önerilerinde build quality ve ergonomi atlayarak kağıt üzeri öneriler yapıyorsun. Yanlış!
Son düzenleyen: Moderatör: