Hamza ADABAĞ

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Rekabetçi oyunlar için kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Açıkçası benim aklımda SteelSeries Arctis Nova Pro var. Ancak, bunun dışında daha iyi olduğunu düşündüğünüz ya da deneyimlediğiniz kulaklıklar varsa, önerilerinizi duymak isterim.

Arkadaşlar merhaba,

Rekabetçi oyunlar için kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Açıkçası benim aklımda SteelSeries Arctis Nova Pro var. Ancak, bunun dışında daha iyi olduğunu düşündüğünüz ya da deneyimlediğiniz kulaklıklar varsa, önerilerinizi duymak isterim.

Bütçen yetiyorsa o kulaklığı al pişman olmazsın.

Arkadaşlar merhaba,

SteelSeries'in pahalı bir siyah kulaklığında kulakları rahatsız eden bir cisim var, aynı kulaklığın beyazında yok. Onu araştırın. Eğer isterseniz akşam belirttiğim sorun olan kulaklığın tam adını atabilirim.

Bütçe olarak bi sınırım yok her türlü bütçeye açığım. Üst düzey bir şey olmasını istiyorum.

SteelSeries'in pahalı bir siyah kulaklığında kulakları rahatsız eden bir cisim var, aynı kulaklığın beyazında yok. Onu araştırın. Eğer isterseniz akşam belirttiğim sorun olan kulaklığın tam adını atabilirim.
Tabi isim olarak yazabilirseniz eğer sevinirim. Daha önce duymadım böyle bir şeyi

Steelseries Nova Pro Wireless Xbox, bu kulaklıklarda oluyor. Araştırırsanız görürsünüz. Aynı kulaklığın beyazında bu sorunu kaldırmışlar fakat siyahında hala duruyor.