eypust

Uzman
Merhaba,

Chrome üzerinden TRT 1 sitesinden canlı yayını izlemek istiyorum ama "Tarayıcında reklam engelleyici olduğunu tespit ettik" uyarısı alıyorum. Chrome üzerinde böyle bir eklenti kurulu değil. Ayrıca farklı bir çok kanalı denedim hepsini açtı. 3 farklı bilgisayarda denedim aynı hatayı verdi.

Benden mi kaynaklı yoksa TRT tarafında mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Sanirim icindeki reklam engelleyici bloklayan kodlari silmeden sonuca ulaşmak zor
Reklam engelleme sistemi "unityads.unity3d.com" alan adı üzerinden çalışıyor bu alan adına erişim engellenirse "reklam engelleyici kullandınız" hatası veriyor. Bu alan adını beyaz listeye ekleyerek uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Aslında bunu engelleyebiliriz fakat uğraştırıcı olur AdGuard uygulamasından IP dönüşünü değiştirirsek engelleyebiliriz ve hata vermez, ama biraz uğraştırıcı ve AdGuard yazılımı kullanmak gerek.

Apk'nın indirme bağlantısını bana sağlarsanız bilgisayara Android Emulator indirip kontrol edebilirim.
1.9.0 sürümünü indirdim bakıyorum şimdi.
Sanirim icindeki reklam engelleyici bloklayan kodlari silmeden sonuca ulaşmak zor

Reklam engelleme sistemi "unityads.unity3d.com" alan adı üzerinden çalışıyor bu alan adına erişim engellenirse "reklam engelleyici kullandınız" hatası veriyor. Bu alan adını beyaz listeye ekleyerek uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Aslında bunu engelleyebiliriz fakat uğraştırıcı olur AdGuard uygulamasından IP dönüşünü değiştirirsek engelleyebiliriz ve hata vermez, ama biraz uğraştırıcı ve AdGuard yazılımı kullanmak gerek.
Bahsettiginiz alan adini bloklamam gerekecek dimi yanlis mi anliyorum

Son düzenleme: