Makaleler
3
Bir arkadaşım aşağıdaki tweetteki eklentiyi düzeltmemi istedi. Başta öyle yapayım dedim ama koda baktıkça bu şekilde olmasının ileriye dönük olarak daha rahat olacağına karar verdim. uBlock Origin ve AdGuard ile kullanabilirsiniz.

Maalesef çöp class furyasına katıldıkları için pek güvenilir değil. Farklı hesaplarda, cihazlarda vb. farklı olması gerekebilir.
Pek bir yer gezmedim. Hesabı bile bunun için açtım. Çalışmadığı sayfalar varsa paylaşabilirsiniz.

Kod:
temu.com##.autoFitGoodsList > div.EKDT7a3v:has(:is(h2,h3) [role="button"] > span:has-text(/Yerel|Local|Местные/))

Böyle bir şeyle karşılaşırsanız bunun sebebi yerel olmayan önerilecek ürünün kalmaması. Sanıyorum ki yeterince kullanınca gider.

1770893445153.webp

Test ettim ve güncel olarak çok iyi çalışıyor. Yerel satıcıya pay bırakmamak için harika bir düşünce.

Yerel satıcıları neden gizliyoruz? Pahalı mı satıyorlar?
3 TL ürünü 30 TL yapıp sadece nakliye konusunda masraf yaptıktan sonra aç gözlülük yaparsa yerel esnaf evet umarım batarlar. Yerelden asla alışveriş yapmayın. O fiyatları hak etmiyor o ürünler.

Test ettim ve güncel olarak çok iyi çalışıyor. Yerel satıcıya pay bırakmamak için harika bir düşünce.

3 TL ürünü 30 TL yapıp sadece nakliye konusunda masraf yaptıktan sonra aç gözlülük yaparsa yerel esnaf evet umarım batarlar. Yerelden asla alışveriş yapmayın. O fiyatları hak etmiyor o ürünler.
TEMU'da yerel satıcılar da satış yapabilecek haberleri çıktığında baya olumlu yorumlar vardı. O yüzden sordum.

Gerçi şöyle bir şey var. Ben Trendyol'dan, Amazon'dan, Hepsiburada'dan alışveriş yaparken kargo ücreti ~60 lira. Ne hikmetse yerel satıcının yerel sitesinden almak isteyince 100-150 lira. Koca şirket anlaşma yapıp ucuza aldıysa sen de bir zahmet bir şeyler yap.

İnternette iadeler yüzünden kargo fiyatını fazla alıyoruz diyeni görmüştüm. Başkaları can sıkıntısından iade ediyor diye ben para veriyorum.