- Makaleler
- 3
Bir arkadaşım aşağıdaki tweetteki eklentiyi düzeltmemi istedi. Başta öyle yapayım dedim ama koda baktıkça bu şekilde olmasının ileriye dönük olarak daha rahat olacağına karar verdim. uBlock Origin ve AdGuard ile kullanabilirsiniz.
Maalesef çöp class furyasına katıldıkları için pek güvenilir değil. Farklı hesaplarda, cihazlarda vb. farklı olması gerekebilir.
Pek bir yer gezmedim. Hesabı bile bunun için açtım. Çalışmadığı sayfalar varsa paylaşabilirsiniz.
Böyle bir şeyle karşılaşırsanız bunun sebebi yerel olmayan önerilecek ürünün kalmaması. Sanıyorum ki yeterince kullanınca gider.
Maalesef çöp class furyasına katıldıkları için pek güvenilir değil. Farklı hesaplarda, cihazlarda vb. farklı olması gerekebilir.
Pek bir yer gezmedim. Hesabı bile bunun için açtım. Çalışmadığı sayfalar varsa paylaşabilirsiniz.
Kod:
temu.com##.autoFitGoodsList > div.EKDT7a3v:has(:is(h2,h3) [role="button"] > span:has-text(/Yerel|Local|Местные/))
Böyle bir şeyle karşılaşırsanız bunun sebebi yerel olmayan önerilecek ürünün kalmaması. Sanıyorum ki yeterince kullanınca gider.