3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 8 Kasım 2024 #1 Faydaları bayağı var, peki zararları neler? Maddi zarar yapar mı reklam verenlere veya platformlara (YouTube vb.)? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
Faydaları bayağı var, peki zararları neler? Maddi zarar yapar mı reklam verenlere veya platformlara (YouTube vb.)?
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 8 Kasım 2024 #2 Reklam üzerinden para kazanan insanlara tabii ki yapıyor ama reklam engelleyici kullanan insanların oranı kullanmayanlara göre daha düşük kalıyor genel olarak. Etik tarafına girmek istemem ama reklam engelleyici kullanmak bence gayet mantıklı.
Reklam üzerinden para kazanan insanlara tabii ki yapıyor ama reklam engelleyici kullanan insanların oranı kullanmayanlara göre daha düşük kalıyor genel olarak. Etik tarafına girmek istemem ama reklam engelleyici kullanmak bence gayet mantıklı.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 8 Kasım 2024 #3 3996 dedi: Faydaları bayağı var, peki zararları neler? Maddi zarar yapar mı reklam verenlere veya platformlara (YouTube vb.)? Genişletmek için tıkla... Sonuçta sen reklamı izlemiyorsun. Maddi zarar vermez adam gösterildi yazar ama sen görmezsin. Kullanın.
3996 dedi: Faydaları bayağı var, peki zararları neler? Maddi zarar yapar mı reklam verenlere veya platformlara (YouTube vb.)? Genişletmek için tıkla... Sonuçta sen reklamı izlemiyorsun. Maddi zarar vermez adam gösterildi yazar ama sen görmezsin. Kullanın.
BoomBookTR Uzman Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 25 Beğeniler 13 8 Kasım 2024 #4 E tabi... Öyle olmasa reklam engelleyen eklentileri sınırlamazlardı...
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 8 Kasım 2024 #5 Nadiren de olsa işlevleri bozabiliyor. Ben karşılaştım ancak çok nadir. Eklenti değiştirince de düzeliyor zaten.
Nadiren de olsa işlevleri bozabiliyor. Ben karşılaştım ancak çok nadir. Eklenti değiştirince de düzeliyor zaten.