Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Yani, reklam engelleyici diye bir şey icat edildi görmediniz mi hocam yanlış anlamayın da 
Brave'in gömülü reklam engelleyicisi varken uBlock Origin'e gerek yok derim. Hatta bence daha kötü olur iki tane birden kullanmak. İsterseniz Brave'in reklam engelleyicisini kapatıp uBO kullanabilirsiniz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yani, reklam engelleyici diye bir şey icat edildi görmediniz mi hocam yanlış anlamayın da
Brave'in gömülü reklam engelleyicisi varken uBlock Origin'e gerek yok derim. Hatta bence daha kötü olur iki tane birden kullanmak. İsterseniz Brave'in reklam engelleyicisini kapatıp uBO kullanabilirsiniz.
İkisi bir daha etkili. Ben 2 senedir Chrome kullanmıyorum. Sadece Edge ve Brave.
KakaoluKekAdam
Yetkin
3 reklam yiyersiniz gidin uBlock Origin Lite kullanın. (Firefox kullanıyorsanız uBlock Origin.)
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Mobil değilse uBlock Origin kurulup o paraya 2 simit yenilebilirVeya 2 simit parasına premium alarak geçebilirsin.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Mobile Firefox + uBlock Origin.Mobil değilse uBlock Origin kurulup o paraya 2 simit yenilebilirMobil için ise YouTube ReVanced muhabbeti var ama ben kullanmadığım için bilmiyorum.
- Makaleler
- 6
Doğru, aklıma gelmedi bu. Mobile Firefox'ta uBlock Origin eklentisi de kurulabiliyor.
AdGuard + uBlock Origin tüm sitelerin çözümü.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-