Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız.Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu?
Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir?
Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz.
Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız.Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu?
Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz.
Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız.
Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz.www.primevideo.com
Şımardılar iyice.
Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var.
Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var.
Ucuza tüketmemiz gerek zaten, siz pahalıya alışmışsınız.
ahmetmelihalemdar
Uzman
İşCep kullanlara 6ay ya da 1 yıl bedava Prime üyelik verdiler diye bir yerlerden çıkarmaya çalışıyorlar.
Think Different
Gelişen
Bu reklamlı üyeliklere gıcık oluyorum. Para verip reklam izliyoruz bir de olaya bak kafayı yersin.