NAT geo programları için düsünüyorum, reklamlı olan 170 klasik 350 TL. Reklam engelleyici ile çalışır mı? BluTV gibi mi, reklaml engelleyicelere karşı koruması nasıl? Reklamlar kaç tane? Ne kadar sürüyor ortalama bir reklam? Film izlerken ortasında çıkıyor mu Amazon gibi başında mı?
Detaylar
Kim cevapladı?İlk denediğimde, bölümün en başında yaklaşık 1-2 dakika ve bölümün ortalarına doğru yine yaklaşık 1-2 dakika reklam gördüm. Bölümün de yaklaşık 23 dakika olduğunu belirteyim. Reklam süresinin ve sıklığının çok can sıkıcı olduğunu görünce direkt olarak reklam engelleyici kullanmaya başladım.NAT geo programları için düsünüyorum, reklamlı olan 170 klasik 350 TL. Reklam engelleyici ile çalışır mı? BluTV gibi mi, reklaml engelleyicelere karşı koruması nasıl? Reklamlar kaç tane? Ne kadar sürüyor ortalama bir reklam? Film izlerken ortasında çıkıyor mu Amazon gibi başında mı?
uBlock Origin Lite'da, filtreleme modunu "Kapsamlı" olarak kullanınca herhangi bir reklam görmüyorsunuz. Sadece Disney+ için kullandığım Brave ile birlikte de mobil platformda da reklam görmüyorum. Brave'de izlerken altyazıların boyutu küçük kalıyor ancak beni rahatsız etmediği için çok umursamadım.
Öte yandan reklamsız üyeliğinin ücretini çok fazla buluyorum. Eğer reklamlı üyelikte, reklamlara, herhangi bir çözüm bulamasaydım üyeliğimi sonlandıracaktım.
Son düzenleme:
Eğer tüketmek istenilen içerikler, malum yoldan bulunabiliyorsa ben de bu fikirdeyim açıkçası. Kendim açısından, istediğim tüm içerikleri rahat bir şekilde bulamadığım için maalesef Disney+ kullanmak zorunda kalıyorum.Para verip reklam izlemek üstüne Disney denen malum gruba para kazandırmak bana mantıklı gelmiyor.
Ben malum yoldan reklamsız izliyorum![]()
Para verip reklam izlemek üstüne Disney denen malum gruba para kazandırmak bana mantıklı gelmiyor.
Ben malum yoldan reklamsız izliyorum![]()
NAT Geo'yu Disney'den izlemek daha güzel. Zor bulunabiliyor bazen. Uçak kazası raporu buldum 720p.
İlk denediğimde, bölümün en başında yaklaşık 1-2 dakika ve bölümün ortalarına doğru yine yaklaşık 1-2 dakika reklam gördüm. Bölümün de yaklaşık 23 dakika olduğunu belirteyim. Reklam süresinin ve sıklığının çok can sıkıcı olduğunu görünce direkt olarak reklam engelleyici kullanmaya başladım.
uBlock Origin Lite'da, filtreleme modunu "kapsamlı" olarak kullanınca herhangi bir reklam görmüyorsunuz. Sadece Disney+ için kullandığım Brave ile birlikte de mobil platformda da reklam görmüyorum. Brave'de izlerken altyazıların boyutu küçük kalıyor ancak beni rahatsız etmediği için çok umursamadım.
Öte yandan reklamsız üyeliğinin ücretini çok fazla buluyorum. Eğer reklamlı üyelikte, reklamlara, herhangi bir çözüm bulamasaydım üyeliğimi sonlandıracaktım.
Firefox+uBlock Origin ile denerim mobil kısmını. PC'de de Edge+ uBlock Lite. 4K Edge exclusive şaka gibi.
Zerolite
Yetkin
NAT geo programları için düsünüyorum, reklamlı olan 170 klasik 350 TL. Reklam engelleyici ile çalışır mı? BluTV gibi mi, reklaml engelleyicelere karşı koruması nasıl? Reklamlar kaç tane? Ne kadar sürüyor ortalama bir reklam? Film izlerken ortasında çıkıyor mu Amazon gibi başında mı?
Bugün abonelik başlattım ve şunu aktarabilirim, herhangi bir dizi film açarken başta gelen 1 dakikalık reklam can sıkıcı ve dizi veya filmin uzunluğuna göre 2 veya 3 reklam daha ekliyor araya ama bunun ne zaman verileceği alt kısımda gözüküyor ortalama 55 dakika arayla veriyordu mesela filmde reklamları.
Hangi reklam engelleyiciyi kullanıyorsun ?Bugün abonelik başlattım ve şunu aktarabilirim, herhangi bir dizi film açarken başta gelen 1 dakikalık reklam can sıkıcı ve dizi veya filmin uzunluğuna göre 2 veya 3 reklam daha ekliyor araya ama bunun ne zaman verileceği alt kısımda gözüküyor ortalama 55 dakika arayla veriyordu mesela filmde reklamları.
Zerolite
Yetkin
hiçbir reklam engelleyici kullanmadım bu deneyimim boyunca, zaten televizyondan izlemek için aldım o sebepten bir reklam engelleyici kullanmayı düşünmüyorum. Ama bilgisayarda kullanırken adblock kullanıyorum ve bunun etkili olduğunu duydum ama daha deneyimleme fırsatı bulamadım.
TV için AdGuard etkili olabilir deneyebilirsin APK indirerek.hiçbir reklam engelleyici kullanmadım bu deneyimim boyunca, zaten televizyondan izlemek için aldım o sebepten bir reklam engelleyici kullanmayı düşünmüyorum. Ama bilgisayarda kullanırken adblock kullanıyorum ve bunun etkili olduğunu duydum ama daha deneyimleme fırsatı bulamadım.
Zerolite
Yetkin
Televizyonum Titan OS olduğu için APK dosya indirimi yapamıyorum, ilerleyen zamanlarda yeni güncellemelerle destek gelirse indirebilirim.TV için AdGuard etkili olabilir deneyebilirsin APK indirerek.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-