J JaraiYas Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Beğeniler 15 Bugün 17:59 #1 Selam herkese, Yeni bir mouse almayı planlıyorum. İstediğim donanım kombinasyonu; Nordic MCU, Omron optik switch ve PixArt sensör olan güncel modellere bakıyorum. El ölçüm: 18.4 x 8.3 cm Tutuş tarzım: Relaxed claw Eski mouse: ATK F1 Pro Max Bu özellikleri karşılayan, relaxed claw tutuşuma tam oturacak donanımlı mouse önerilerinizi bekliyorum. Not: Lütfen Scyrox V6 veya V8 modellerini önermeyin. Ayrıca G PRO X Superlight 2C modelini kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Selam herkese, Yeni bir mouse almayı planlıyorum. İstediğim donanım kombinasyonu; Nordic MCU, Omron optik switch ve PixArt sensör olan güncel modellere bakıyorum. El ölçüm: 18.4 x 8.3 cm Tutuş tarzım: Relaxed claw Eski mouse: ATK F1 Pro Max Bu özellikleri karşılayan, relaxed claw tutuşuma tam oturacak donanımlı mouse önerilerinizi bekliyorum. Not: Lütfen Scyrox V6 veya V8 modellerini önermeyin. Ayrıca G PRO X Superlight 2C modelini kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.661 Çözümler 4 Beğeniler 1.029 Bugün 18:04 #2 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim.
KS KS J JaraiYas Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Beğeniler 15 Bugün 21:45 #3 fortunee dedi: 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Peki switch hissi nasıldı çok mu sert mi?
fortunee dedi: 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Peki switch hissi nasıldı çok mu sert mi?
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.661 Çözümler 4 Beğeniler 1.029 Bugün 21:59 #4 JaraiYas dedi: Peki Switch hissi nasıldı çok mu sert mi? Genişletmek için tıkla... 2 ile aynı Sesli, biraz sert.
JaraiYas dedi: Peki Switch hissi nasıldı çok mu sert mi? Genişletmek için tıkla... 2 ile aynı Sesli, biraz sert.