J JaraiYas Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 44 Çözümler 1 Beğeniler 15 4 Temmuz 2026 #1 Selam herkese, Yeni bir mouse almayı planlıyorum. İstediğim donanım kombinasyonu; Nordic MCU, Omron optik switch ve PixArt sensör olan güncel modellere bakıyorum. El ölçüm: 18.4 x 8.3 cm Tutuş tarzım: Relaxed claw Eski mouse: ATK F1 Pro Max Bu özellikleri karşılayan, relaxed claw tutuşuma tam oturacak donanımlı mouse önerilerinizi bekliyorum. Not: Lütfen Scyrox V6 veya V8 modellerini önermeyin. Ayrıca G PRO X Superlight 2C modelini kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Selam herkese, Yeni bir mouse almayı planlıyorum. İstediğim donanım kombinasyonu; Nordic MCU, Omron optik switch ve PixArt sensör olan güncel modellere bakıyorum. El ölçüm: 18.4 x 8.3 cm Tutuş tarzım: Relaxed claw Eski mouse: ATK F1 Pro Max Bu özellikleri karşılayan, relaxed claw tutuşuma tam oturacak donanımlı mouse önerilerinizi bekliyorum. Not: Lütfen Scyrox V6 veya V8 modellerini önermeyin. Ayrıca G PRO X Superlight 2C modelini kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
fortunee 88 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.172 Çözümler 5 Beğeniler 1.411 4 Temmuz 2026 #2 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim.
KS KS J JaraiYas Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 44 Çözümler 1 Beğeniler 15 4 Temmuz 2026 #3 fortunee dedi: 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Peki switch hissi nasıldı çok mu sert mi?
fortunee dedi: 2C kullandım fazla küçük geldi, tekrar 2'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Peki switch hissi nasıldı çok mu sert mi?
fortunee 88 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.172 Çözümler 5 Beğeniler 1.411 4 Temmuz 2026 #4 JaraiYas dedi: Peki Switch hissi nasıldı çok mu sert mi? Genişletmek için tıkla... 2 ile aynı Sesli, biraz sert.
JaraiYas dedi: Peki Switch hissi nasıldı çok mu sert mi? Genişletmek için tıkla... 2 ile aynı Sesli, biraz sert.
KS KS J JaraiYas Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 44 Çözümler 1 Beğeniler 15 5 Temmuz 2026 #5 fortunee dedi: 2 ile aynı sesli, biraz sert. Genişletmek için tıkla... FPS oynuyorum ama çok sert switch olmasın istiyorum.
fortunee dedi: 2 ile aynı sesli, biraz sert. Genişletmek için tıkla... FPS oynuyorum ama çok sert switch olmasın istiyorum.
johan liebert 10 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 534 Beğeniler 380 6 Temmuz 2026 #6 Piyasada kullandığım en yumuşak Switch Omron optik sert olmasın istiyorsan ondan başka bakma bence Kailh optik de kullandım Omron'dan sadece bir tık daha sert.
Piyasada kullandığım en yumuşak Switch Omron optik sert olmasın istiyorsan ondan başka bakma bence Kailh optik de kullandım Omron'dan sadece bir tık daha sert.