Swoop88

Uzman
Yer
4097 Albany Post Rd, Hyde Park, NY 12538, Amerika
Reloop RP-1000 MK2 pikabını alıp evimdeki ses sistemine bağlamayı düşünüyorum. Bunun için fiyat/performans açısından iyi bir phono preamp arıyorum.
Pikaplar konusunda bilgim var ama preamp konusunda çok tecrübeli değilim. Bu pikapla uyumlu, gereksiz yere pahalı olmayan ve ses kalitesi açısından üzmeyecek bir model arıyorum.
Önerilerinizi ve özellikle kullandığınız modeller hakkındaki deneyimlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sistemdeki diğer parçalar nedir, yükselteç, hoparlör, kablolar vs? Alınabilecek en ucuz ve tatmin edebilecek ürün şu;
Bütçenize ve sistemin diğer parçalarına göre daha spesifik alternatifler bulunur.

Hocam, ayrıca şu an için herhangi bir yükselteç kullanmayacağım. Sistemi yeni kurduğum için bütçem de sınırlı; doğrudan preamfiden ses sistemine giriş yapacağım. Öğrenci olduğum için daha kapsamlı bir ses sistemini ileride kurmayı düşünüyorum.
Aslında bütçem elverseydi Audio-Technica LP120XBT alacaktım fakat şu anki bütçem nedeniyle bu pikabı tercih edeceğim. O yüzden şu an için bütçemi çok zorlamadan, daha uygun fiyatlı preamfi önerileriniz varsa memnun olurum.
Gündelikte dj'lik ile alakam yok. Sadece gündelik dinlemek için kuruyorum.

Ben de reloop turn 3 kullanıyorum, iyi markadır. Bütçeniz sınırlı ve kapsamlı sistemi daha sonra kuracaksanız pre vs ile hiç uğraşmayıp pikabın yanına aktif stüdyo monitor alın. Mutlu mesut plak dinleyin. Edifier MR3, Edifier R1280DBs, Kurzweil KS-40 bütçe dostu ürünler.

Ben de reloop turn 3 kullanıyorum, iyi markadır. Bütçeniz sınırlı ve kapsamlı sistemi daha sonra kuracaksanız pre vs ile hiç uğraşmayıp pikabın yanına aktif stüdyo monitor alın. Mutlu mesut plak dinleyin. Edifier MR3, Edifier R1280DBS, Kurzweil KS-40 bütçe dostu ürünler.

Hocam RP-1000'de line yok, direkt sadece phono var. Sizinkinde bir de RP2000MK2'de hem phono hem line çıkışı var. Biraz böyle çok ucundan preamp yazdım, fiyatlar 5 civarı olunca MK2000'den vazgeçtim ki zaten alamam, o yüzden elimdeki ev tipi ses sistemini kullanmak istedim. Rp2000Mk2 25.000TL civarı. Rp1000Mk2 17.000