Remake olarak çıkmasını istediğiniz oyunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 373
  • Etiketler Etiketler
    neler oyunlar remake
5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Hangi oyunların en çok Remake gelmesini isterdiniz? Ben açıkçası Need for Speed Underground, Crazy Taxi gibi oyunların ve özellikle Quake serisinin remakeinin gelmesini isterdim.

Blur. Tabii remake var mı bilmiyorum ama PS3 de çok keyifliydi. Hatta PC de de vardı diye hatırlıyorum. Deli gibi oynardık.

Midtown Madness, GTA2, NFS2 SE, NFS Underground 2, NFS MW, Populous The Beginning, Max Payne 1-2 ve Crazy Taxi ( bunlar gelecek zaten ) Blur, Sanitarium, Nosferatu, Buggs Bunny and Taz Time Busters, Megarace 2 vs vs

Konami'nin çıkartmış olduğu atari oyunu Contra'ya bir de Witcher 1'e yapılsa iyi olurdu.

Silent Hill 4, NFSMW05 ama Carbon ile birleştirilecek Carbon olması gerektiği gibi olacak 4 şeritli yollar azaltılacak tam sokak yarışına dönecek, Dark Souls, TR:Anniversary, AC2 brotherhood ile birleştirilecek, brotherhood'un sonuna el atılacak zınk diye bitiyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…