7 Days to Die remake çıksa keşke zamanında çok severek oynadığım bir oyundu bir de State of Decay özellikle gelmesini istediklerim diğer oyunları yukarıda arkadaşlar yazmış zaten.

• God of War Greek Saga yani 2018 önceki tüm Gowlar
  • Witcher 1
  • Elder Scrolls 3: Morrowind
  • Dragon Age Origins Ultimate Edition
  • Assasins Creed 1 ve Ezio Trilogy
  • Devil May Cry 3 (HD remaster var ama PS2 sürümü daha güzel - bence)
  • Dino Crisis 1-2
  • Prince of Persia Trilogy - (SoT, WW, Two Thrones)
  • Star Wars Knight of the Old Republic 1-2 (Kotor 1 bana göre hala açık ara en iyi Star Wars oyunu)
  • Parasite Eve 1-2
  • Max Payne 1-2
  • Resident Evil Code Veronica (en garantisi bu gibi, muhtemelen 1-2 seneye görürüz)
  • Fallout New Vegas
  • Metal Gear Solid 1
  • Persona 2 Eternal Punishment ve Innocent Sin
  • Xenogears, Xenosaga Trilogy
  • Legend of Dragoon
  • Deus Ex - 2003te çıkan

Remake olsa güzel olurdu dediğim oyunlardan aklıma gelenlerin bazıları bunlar.

Remake oyunun orijinalliğini bozuyor, NFS U serisinin, Most Wanted ve Carbonun remastered edilmesini isterdim. Ha Black Mesa gibi bir remake olursa hayır demem.

Tomb Raider Anniversary, Legend ve Underworld üçlemesine de bir remake veya remastered gelebilir.

Remake oyunun orijinalliğini bozuyor, NFS U serisinin, Most Wanted ve Carbonun remastered edilmesini isterdim. Ha Black Mesa gibi bir remake olursa hayır demem.

Tomb Raider Anniversary, Legend ve Underworld üçlemesine de bir remake veya remastered gelebilir.
Zırt pırt yeni eski IP oyunun remake veya remastered hali getiriliyor zaten son yıllarda. Bunu yaparken cidden yeni nesile güzelce adapte etmek isteyip özenen var ya da öylesine ne orijinal oyuna sadık ne başka şeye gelişi güzel yapan var. Remastered veya Remake diye 50-70 dolar fiyatta koyarlar. Benim fikrim bence remake ve remastered oyunlar lazım belli başlı şirketler var zaten bunları iyi yapan biraz daha sayısı artsa bu şirketlerin eli yüzü düzgün işler çoğalır gibi.