Detaylar
Kim cevapladı?the_saliks
Gelişen
İyi sosyaller, rematch Pro Edition şu anda en yüksek indirim oranını almış. Sizce standart versiyonu mu beklenmeli yoksa Pro mu alınmalı?
Kozmetik ve erken erişim farkının olduğu yazıyor Pro'da. 8.99 dolara düşmüş en çok indirimde. Size kalmış yine de karar.
https://steamdb.info/app/2138720/
SkuggaKnight
Gelişen
İyi forumlar, REMATCH Pro Edition şuan da en yüksek indirim oranını almış. Sizce standart versiyonu mu beklenmeli yoksa pro mu alınmalı?
Standart versiyonunu bekleyin. Şahsen 2 kozmetiğe 90 TL vermek istemem Rematch'de. CS2 olsa anlaşılır.
Pass falan veriyor diye görmüştüm ama emin değilim.Standart versiyonunu bekleyin. Şahsen 2 kozmetiğe 90 TL vermek istemem Rematch'de. CS2 olsa anlaşılır.
Bende onu sormuştum aradaki farka veya beklemeye değer mi diye.Kozmetik ve erken erişim farkının olduğu yazıyor Pro'da. 8.99 dolara düşmüş en çok indirimde. Size kalmış yine de karar.
https://steamdb.info/app/2138720/
the_saliks
Gelişen
Pass falan veriyor diye görmüştüm ama emin değilim.
Bende onu sormuştum aradaki farka veya beklemeye değer mi diye.
Seviyorsanız değer ama bence o fiyata biraz daha eklenip alınabilecek bir sürü oyun var.
Aslında isteğim futbol oyunu almak ama FC ve REMATCH dışı alınabilecek bir şey yok. FC yi gömenler çok, eFootball'da çok fazla p2w ve eşleşmeler berbat.Seviyorsanız değer ama bence o fiyata biraz daha eklenip alınabilecek bir sürü oyun var.
the_saliks
Gelişen
Aslında isteğim futbol oyunu almak ama FC ve rematch dışı alınabilecek bir şey yok. FC'yi gömenler çok, EFootball'da çok fazla P2W ve eşleşmeler berbat.
Piyasada rakip yok dediğiniz gibi. Alın deneyin hocam isterseniz olmadı iade eder beklersiniz eğer iade etme hakkınız varsa.
Furina
Gelişen
Türü seviyorsanız, göz atabilirsiniz. Standart Versiyon için indirim beklemek güzel olsa da yeterli bütçeniz varsa şu anki Pro Edition indirimine bakılabilir. Oyunu denemek için, iki saatten fazla süreye ihtiyaç duyuyorsunuz. Eklemek isterim, beğenmezseniz iade durumu söz konusu olmuyor. 
-Sanırım ilgili Edition Sürümleri kozmetik içerikler barındırıyor.
Oyun güzel hoş ama oyuncu sayısı baya düşmüş gibi. Şu an 1600 kişi oyundaymış.Türü seviyorsanız, göz atabilirsiniz. Standart Versiyon için indirim beklemek güzel olsa da yeterli bütçeniz varsa şu anki Pro Edition indirimine bakılabilir. Oyunu denemek için, iki saatten fazla süreye ihtiyaç duyuyorsunuz. Eklemek isterim, beğenmezseniz iade durumu söz konusu olmuyor.
the_saliks
Gelişen
Oyun güzel hoş ama oyuncu sayısı bayağı düşmüş gibi. Şu an 1600 kişi oyundaymış.
Ücretsiz oyun gibi olduğu için hocam. Bu tarz oyunların kaderi böyle oluyor maalesef. FC de paralı ama kariyer modu ve bir sürü içerik yüzünden oynattırıyor. Rematch'te onu göremedim açıkçası.