Renault Laguna Nasıldır?

İyi Sosyaller. Bahsi geçen model nasıldır? 2.0 düşünülüyor. Düşük kilometrelisi bulunursa alınır mı? Sadece model bazında soruyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük km de olsa yüksek km de olsa alınır. Tek sıkıntısı diğer Renault modellerine göre daha az parçası vardır ve piyasası daha yavaştır. Yanlış olmasın piyasası yavaş veya parça yok demiyorum. Renault standartlarına göre aşağıda kalıyor diyorum.

İyi Sosyaller. Bahsi geçen model nasıldır? 2.0 düşünülüyor. Düşük kilometrelisi bulunursa alınır mı? Sadece model bazında soruyoruz.
İyidir. Dünyadaki ilk, çarpışma testlerinden 5 yıldız alan arabadır. 2.0 biraz sıkıntı değil mi ya? Daha fazla MTV olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyidir. Dünyadaki ilk, çarpışma testlerinden 5 yıldız alan arabadır. 2.0 biraz sıkıntı değil mi ya? Daha fazla MTV olur.

MTV sizce kaç civarı olur?

Ankara gibi bir ilde parça sıkıntısı yaşayacağımı sanmıyorum.

Bir zamanlar Fransiz devlet erkani tarafindan makam arabasi olarak bile kullaniliyordu. Fakat artik yaslandi ve haliyle agir bakimlari da geldi/geliyor. Elektronik aksamlar ozellikle bas agritmaya musait 20+ yasinda bir aracta. Onun disinda icindeki 2.0 motor Volvo uretimi bir motor ve saglamligiyla on planda, yine kullanicisinin yaptirdigi bakimlara bagli tabii ki.

Iyi bir ekspertiz ve ustaya goturmek sart.

Renault'un üst düzey yani D segment ve üstü olarak çıkarıp başarısız olduğu araçlardan biri. Laguna Latitti oldu. Latitti Talisman oldu. Bunlar da başarılı olmadılar ama yine de kaliteli arabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…