5060 16 GB diye bir kart yok. 5060 Ti 16 GB var ve o sistemler da pahalı. Bütçenize uygun olanlar da var ama işlemcileri daha kötü.
Doğru hocam ben yanlış hatırlamışım haklısınız. Bakalım @Recep Baltaş hocam ne diyecek.
Hocam sizin gibi çok bilgili değilim PC konusunda. Ben işim gereği sürekli Premier, Photoshop vs. kullanan biriyim. HP Victus laptop artık kasmaya başladı i5 12500H ve RTX 3060 ekran kartlı laptop. Artık masaüstüne geçmek istiyorum laptopu satacağım ilana koymuştum. Evden çalıştığım için almışken de iyi bir şey almak istiyorum araştırmalarım sonucu değişik değişik modellerden sonra i5-14600KFBu işlemci ön plana çıktı. Vakit darlığından oyun oynayan biri değilim belki çocuğum büyüyünce oynayabilir dediğiniz gibi Core Ultra daha iyi ise vaktiniz var ise Max 40k üç aşağı beş yukarı olabilir bir sistem söylerseniz tek tek parçalar olarak alıp takmaya çalışayım. Hazır sistem bulamadım. Belki hatırlarsınız Izmit'ten yazıyorum mail üzerinden görüşmüştük Izmit'e kahve içmeye geleceğim bir gün bisiklet ile demiştiniz görüşürüz demiştiniz umarım bir gün görüşürüz![]()
@Recep Baltaş hocam?
Son düzenleme: