Bütçe
25.000 TL

hacimantvv

Gelişen
PlayStation 5'e gelen zamlardan ve oyunsuzluktan satmayı düşünüyorum. Dışarı çıktığım zamanlar laptopumu alır edit yaparım düşüncesi ile laptop almayı düşünüyorum. Halihazırda oyuncu masaüstü bilgisayarım var 4060'lı. Şöyle temiz ikinci el ya da sıfır After Effects'de render odaklı dizüstü önerir misiniz 20-25 bin TL civarı? Windows tercihimdir.

PlayStation 5'e gelen zamlardan ve oyunsuzluktan satmayı düşünüyorum. Dışarı çıktığım zamanlar laptopumu alır edit yaparım düşüncesi ile laptop almayı düşünüyorum. Halihazırda oyuncu masaüstü bilgisayarım var 4060'lı. Şöyle temiz ikinci el ya da sıfır After Effects'de render odaklı dizüstü önerir misiniz 20-25 bin TL civarı? Windows tercihimdir.
Aşağıdaki öneriler, After Effects gibi render odaklı işler ve günlük kullanım için uygun, 20-25 bin TL civarındaki laptopları kapsamaktadır:

1. ASUS ROG Zephyrus G14​

• İşlemci: AMD Ryzen 9 5900HS
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060
  • RAM: 32 GB
  • Depolama: 1 TB NVMe SSD
  • Ekran: 14 inç, 144Hz FHD
  • Özellikler: Hafif tasarım, güçlü performans

2. Acer Predator Helios 300​

• İşlemci: Intel Core i7-11800H
  • RAM: 16 GB (genellikle artırılabilir)
  • Depolama: 512 GB NVMe SSD (ilave HDD seçeneği)
  • Ekran: 15.6 inç, 144Hz FHD
  • Özellikler: İyi soğutma sistemine sahip, oyun ve render için gayet uygun

3. Lenovo Legion 5​

• İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H
  • RAM: 16 GB (genellikle artırılabilir)
  • Depolama: 1 TB HDD + 256 GB SSD (veya 1 TB SSD)
  • Ekran: 15.6 inç, 165Hz FHD
  • Özellikler: Oyun ve yaratıcı işler için güçlü bir seçenek

4. MSI GF65 Thin​

• İşlemci: Intel Core i7-10750H
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 512 GB NVMe SSD
  • Ekran: 15.6 inç, 120Hz FHD
  • Özellikler: İnce ve taşınabilir tasarım

Öneriler​

• İkinci El Araştırma: İkinci el pazarında benzer modelleri bulabilirsiniz, özellikle düşük kullanımda olanları değerlendirerek bütçenizi sarsmadan kaliteli bir ürün alabilirsiniz.
  • Performans Önceliği: After Effects gibi grafik ağırlıklı işler için işlemci ve ekran kartı öncelikli olmalı.
  • Garanti Durumu: Alacağınız cihazda garanti ve iade seçeneklerini kontrol edin.

Bu öneriler arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. İyi şanslar!