Aradığınızda "Global Driver Profile (Base Profile)" böyle bir metin çıkmalı sizde o profili açınca uzun bir liste çıkması lazım karşınıza aşağılarda yazması gerekiyor orada Dithering yazması gerek.
Aradığınızda "Global Driver Profile (Base Profile)" böyle bir metin çıkmalı sizde o profili açınca uzun bir liste çıkması lazım karşınıza aşağılarda yazması gerekiyor orada Dithering yazması gerek.
O zaman büyük ihtimalle Nvidia sürücün dithering flag’lerini gizleyen sürücü grubundan veya Inspector’ın eski sürümünden. Bazı yeni driver’larda Nvidia bu alanı kapatıyor, o yüzden menüde hiç görünmüyor.
O zaman büyük ihtimalle Nvidia sürücün dithering flag’lerini gizleyen sürücü grubundan veya Inspector’ın eski sürümünden. Bazı yeni driver’larda Nvidia bu alanı kapatıyor, o yüzden menüde hiç görünmüyor.
Inspector'daki en son 2 sürümüde denedim onunla alakalı değil sanırım nvidia sürücüsüyle alakalı olabilir, bunu aşmanın bir yolu var mı ? veya kayıt defterinden bunu açanları gördüm ne kadar efektif oluyor
Inspector'daki en son 2 sürümüde denedim onunla alakalı değil sanırım NVIDIA sürücüsüyle alakalı olabilir, bunu aşmanın bir yolu var mı? Veya kayıt defterinden bunu açanları gördüm ne kadar efektif oluyor.