nomad.aka
Uzman
Herhangi bir oyuna özel profil mi seçtiniz?
hayır şuan base profile da duruyor
evet onuda aradım ancak çıkmadıAradığınızda "Global Driver Profile (Base Profile)" böyle bir metin çıkmalı sizde o profili açınca uzun bir liste çıkması lazım karşınıza aşağılarda yazması gerekiyor orada Dithering yazması gerek.
Inspector'daki en son 2 sürümüde denedim onunla alakalı değil sanırım nvidia sürücüsüyle alakalı olabilir, bunu aşmanın bir yolu var mı ? veya kayıt defterinden bunu açanları gördüm ne kadar efektif oluyorO zaman büyük ihtimalle Nvidia sürücün dithering flag’lerini gizleyen sürücü grubundan veya Inspector’ın eski sürümünden. Bazı yeni driver’larda Nvidia bu alanı kapatıyor, o yüzden menüde hiç görünmüyor.
Inspector'daki en son 2 sürümüde denedim onunla alakalı değil sanırım NVIDIA sürücüsüyle alakalı olabilir, bunu aşmanın bir yolu var mı? Veya kayıt defterinden bunu açanları gördüm ne kadar efektif oluyor.
anladım ben bir araştırıp bulabildiğime bakayım o halde, teşekkür ederim yardımlarınız içinBende çok hatırlamıyorum öncesinde yaptığım için şu an AMD kullanıyorum değiştirmeseydim deneyip bilgi verebilirdim size.