Bütçe
Sınırsız

31893

Gelişen
Alınabilecek en iyi 1080p monitör hangisi? Renk gamutu yüksek ve verebileceği en güzel renkleri verebilen bir monitör önerir misiniz? Birkaç aydır TN monitör kullanıyorum; idare ediyor mu, evet ama rekabetçi dışı oyunlarda daha da zevk almak için bir tane daha monitör almaya karar verdim. Önerileriniz nelerdir?

Bakacağım hepsine ve bütçe sorun değil, zaten 1080p monitörler ucuz oluyor. Ben kendim araştırdım, sizler ne önerirsiniz onun doğrultusunda alacağım.

Alınabilecek en iyi 1080p monitör hangisi? Renk gamutu yüksek ve verebileceği en güzel renkleri verebilen bir monitör önerir misiniz? Birkaç aydır TN monitör kullanıyorum; idare ediyor mu, evet ama rekabetçi dışı oyunlarda daha da zevk almak için bir tane daha monitör almaya karar verdim. Önerileriniz nelerdir?

Bakacağım hepsine ve bütçe sorun değil, zaten 1080p monitörler ucuz oluyor. Ben kendim araştırdım, sizler ne önerirsiniz onun doğrultusunda alacağım.

MAG 244F derdim fakat ona 6K verilmez. Ona yakın H25T7 monitör var. 320 Hz gibi yüksek Hz istiyorsan 25-10 önerebilirim.

Hangisini önerirsiniz, diğer modeli biliyorum ama Lenovo muhtemelen renk konusunda öndedir.

Lenovo 25-10 parlaklığı 300 nit çıkmış %85 DCI-P3 ve 1300:1 kontrast oranı sunmuş izlediğim kadarıyla. Ağır rekabetçi oyun oynamıyorsanız gerek yok bence 25-10'a.

Lenovo 25-10 parlaklığı 300 nit çıkmış %85 DCI-P3 ve 1300:1 kontrast oranı sunmuş izlediğim kadarıyla. Ağır rekabetçi oyun oynamıyorsanız gerek yok bence 25-10'a.

İkinci monitör olarak H25 düşünüyordum hep, galiba onu alacağım ve piyasada daha iyi bir monitör bulamadım ona yakın, zaten rekabetçi için bir BenQ monitörüm vardı. İkinci monitörümü muhtemelen H25 yapacağım teşekkürler.

İkinci monitör olarak H25'i düşünüyordum hep, galiba onu alacağım ve piyasada daha iyi bir monitör bulamadım ona yakın. Zaten rekabetçi için bir BenQ monitörüm vardı. İkinci monitörümü muhtemelen H25 yapacağım. Teşekkürler.
2-3 gün öncesine kadar 244F modeli 5K idi. Gene de H25T7 de kötü değil.