Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 15 Ağustos 2024 #11 BerkayZ87 dedi: Incelemesi yok, surpriz yumurta. Genişletmek için tıkla... Firma epey bir kaliteli diye biliyorum.
BerkayZ87 dedi: Incelemesi yok, surpriz yumurta. Genişletmek için tıkla... Firma epey bir kaliteli diye biliyorum.
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 15 Ağustos 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Firma epey bir kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Firmanin iyi olup olmamasinin onemi yok, ortaya cikan urun onemli.
Geraltın kılıcı dedi: Firma epey bir kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Firmanin iyi olup olmamasinin onemi yok, ortaya cikan urun onemli.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Ağustos 2024 #13 Geraltın kılıcı dedi: Firma epey bir kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Marka bazında ürün önermek kadar saçma bir şey yok teknoloji işinde. Hocamın da dediği gibi, incelemesi olmayan monitörler sürpriz yumurta oluyor.
Geraltın kılıcı dedi: Firma epey bir kaliteli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Marka bazında ürün önermek kadar saçma bir şey yok teknoloji işinde. Hocamın da dediği gibi, incelemesi olmayan monitörler sürpriz yumurta oluyor.