Heitaus

Uzman
Yer
İzmir
Ne zaman eski bir fotoğrafa baksanız, ne zaman eski bir video izleseniz, ne zaman eski güzel anılarınızı hatırlasanız, ortamın ne kadar canlı olduğunu fark ettiniz mi? Soluk renkler ve grileşme moda oldu, hayatımızın rengi kayboldu. Bazen gökyüzü bile eskisi kadar canlı gelmiyor sanki. Düşünceleriniz nedir?

Bize vadettikleri yeşil-beyaz-mavi geleceğin içinden geçtiler.

1771693188755.webp

1771693205395.webp

Ne zaman eski bir fotoğrafa baksanız, ne zaman eski bir video izleseniz, ne zaman eski güzel anılarınızı hatırlasanız, ortamın ne kadar canlı olduğunu fark ettiniz mi? Soluk renkler ve grileşme moda oldu, hayatımızın rengi kayboldu. Bazen gökyüzü bile eskisi kadar canlı gelmiyor sanki. Düşünceleriniz nedir?
O McDonalds bile değişti. Artık zürafalar, zebralar yok McDonalds dışarısında.

Fruitiger aero'nun o renkli şekli, her seyin kosenin yuvarlak yapilmadigi, karenin koselerinin oldugu donem ozlendi.

IMG_4300.webp

Bu fotoğraf 02.02.2020 tarihinde ben çektim. Saat 17.00 civarı

IMG_4295.webp

Bu fotoğrafı da 23.02.2026 yani daha bugün çektim. Saat yine aynı. 17.00 civarı

Mekanlar aynı. Biz renkleri değil, biz bize gelen güneş ışınlarını bile kaybetmişiz 😒

Eski fotoğraf Redmi Note 8 ile çekilmişti. Şimdiki ise iPhone 15.

Son düzenleme: