Ne zaman eski bir fotoğrafa baksanız, ne zaman eski bir video izleseniz, ne zaman eski güzel anılarınızı hatırlasanız, ortamın ne kadar canlı olduğunu fark ettiniz mi? Soluk renkler ve grileşme moda oldu, hayatımızın rengi kayboldu. Bazen gökyüzü bile eskisi kadar canlı gelmiyor sanki. Düşünceleriniz nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
O McDonalds bile değişti. Artık zürafalar, zebralar yok McDonalds dışarısında.Ne zaman eski bir fotoğrafa baksanız, ne zaman eski bir video izleseniz, ne zaman eski güzel anılarınızı hatırlasanız, ortamın ne kadar canlı olduğunu fark ettiniz mi? Soluk renkler ve grileşme moda oldu, hayatımızın rengi kayboldu. Bazen gökyüzü bile eskisi kadar canlı gelmiyor sanki. Düşünceleriniz nedir?
Bize vadettikleri yeşil-beyaz-mavi geleceğin içinden geçtiler.
Eki Görüntüle 228711
Eki Görüntüle 228712
Düşünsenize bunların gri renge sahip olduklarını, asla ve asla bu kadar güzel gelmezdi değil mi? Vaat olarak sunulacak bir şey mi bu? Katiyen. Ama artık dünyamız bunun gri versiyonu olmaya doğru ilerliyor. Yazık.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Fruitiger aero'nun o renkli şekli, her seyin kosenin yuvarlak yapilmadigi, karenin koselerinin oldugu donem ozlendi.Ne zaman eski bir fotoğrafa baksanız, ne zaman eski bir video izleseniz, ne zaman eski güzel anılarınızı hatırlasanız, ortamın ne kadar canlı olduğunu fark ettiniz mi? Soluk renkler ve grileşme moda oldu, hayatımızın rengi kayboldu. Bazen gökyüzü bile eskisi kadar canlı gelmiyor sanki. Düşünceleriniz nedir?
Bu fotoğraf 02.02.2020 tarihinde ben çektim. Saat 17.00 civarı
Bu fotoğrafı da 23.02.2026 yani daha bugün çektim. Saat yine aynı. 17.00 civarı
Mekanlar aynı. Biz renkleri değil, biz bize gelen güneş ışınlarını bile kaybetmişiz
Eski fotoğraf Redmi Note 8 ile çekilmişti. Şimdiki ise iPhone 15.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon