- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Oradan baktım ama güncel mi değil mi tam anlamadım.r/piratedgames, r/piracy, r/freemedıaheckyeah Reddit gruparın paylaştığı megathreadlar var oradan bakabilirsin güvenilir olanlara.
Bu arada ben önceden bu sitelerden oyun indirdim 2 3 tane güvenilirdi ama çok önceden indirdiğim için güncel durumu bilmiyorum. Güvenli sanırım.
DODI'nin repack işlemi daha hızlı olduğu için onu seçmiştim. Fitgirl'den daha hızlı oluyor diye biliyorum.Fitgirl'den virüs yiyeni görmedim duymadım. Dodi'de çok gördüm. Bana da bir kere Dodi'den mining virüsü denk geldi.
DogancanYr
Başarılı
Hepsi güncel, günlük değişiyor.Oradan baktım ama güncel mi değil mi tam anlamadım.
Bu arada ben önceden bu sitelerden oyun indirdim 2 3 tane güvenilirdi ama çok önceden indirdiğim için güncel durumu bilmiyorum. Güvenli sanırım.
DODI'nin repack işlemi daha hızlı olduğu için onu seçmiştim. Fitgirl'den daha hızlı oluyor diye biliyorum.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Itemsatis gibi sitelerde steam hesabı oyun 10-15₺ gibi bir şeye denk geliyorken güncelleme optimizasyon sıkıntısı yaşatmıyor. Güvenilir mi diye sormanıza gerek bırakmıyor. Eskiden en azından böyle bir şey yoktu ama bugün crack oyun kullanmak artık tercih sebebi. Mecburiyet değil. Gidip 10 liraya istediğiniz oyunu sahip olmadan orijinal şekilde oynayabiliyorsunuz. Ne gerek var virüs mü trojen mı keylogger yer miyim gibi düşüncelere?
Daha hızlıdır da şahsen güvenmem hocam. 4-5 yıl önce WWE oyunundan denk geldi. False pozitif diyerek Disqus üzerinden yazdığım yorumları sildiler. O zamandan beri Dodi'ye güvenmiyorum.DODI'nin repack işlemi daha hızlı olduğu için onu seçmiştim. Fitgirl'den daha hızlı oluyor diye biliyorum.
DogancanYr
Başarılı
False pozitive de ondan.Daha hızlıdır da şahsen güvenmem hocam. 4-5 yıl önce WWE oyunundan denk geldi. False pozitif diyerek Disqus üzerinden yazdığım yorumları sildiler. O zamandan beri Dodi'ye güvenmiyorum.
İstersen r/piratedgames, r/piracy, r/freemedıaheckyeah bu gruplara yaz.
TinerciYasin
Başarılı
Korsan oynayanlar bilgisayarını ortak kullanabilir hacker ile. Ben tek kişi kullanıyorum
.
- Makaleler
- 14
Açık kaynak kodlu Steam taklidi yapan bir crack projesi var. Orijinal dosyaların kopyasını bulup uygulamak zor olmasa gerek. Böyle bir nebze güvenilir olacaktır.
Gücünüz yetiyorsa da satın almanızdan yanayım. Geliştiricilerin nasıl ter akıttığını az çok biliriz:
Gücünüz yetiyorsa da satın almanızdan yanayım. Geliştiricilerin nasıl ter akıttığını az çok biliriz:
En ufak bir şey için satırlarca, paragraflarca kod yazıp üstüne bunun için gözleri ekran başında bozmaya kadar giden bu süreçte terlerini akıtan geliştiriciler, karakter animasyonlarını tamamlamak için kırk taklalar atan insanlar, ses sanatçıları, modellemeler, grafikerler ve daha niceleri...
Ufak tefek spoiler olabilir. Ona göre bu videoları açın:
Bunca emeğe karşın evlerine gittikleri zaman ailelerine evlatlarına bakabilecek ceplerinde paraları olsun. Olmasın mı? O zaman oyun geliştirmeyi bırakıp başka mesleğe yönelebilirler. Bir daha da güzel oyunlar çıkmaz.
Son düzenleme:
TinerciYasin
Başarılı
Para vermenize de gerek yok Telegram gruplarında bütün oyunların hesapları var.Itemsatis gibi sitelerde steam hesabı oyun 10-15₺ gibi bir şeye denk geliyorken güncelleme optimizasyon sıkıntısı yaşatmıyor. Güvenilir mi diye sormanıza gerek bırakmıyor. Eskiden en azından böyle bir şey yoktu ama bugün crack oyun kullanmak artık tercih sebebi. Mecburiyet değil. Gidip 10 liraya istediğiniz oyunu sahip olmadan orijinal şekilde oynayabiliyorsunuz. Ne gerek var virüs mü trojen mı keylogger yer miyim gibi düşüncelere?
Son düzenleyen: Moderatör:
False positive değildi hocam. Kontrolünü ben ve bir çok insan yaptık. O zamanlar Reddit'de paylaşmıştım. Link paylaşmak yasak değilse atayım. Aradan 5 küsür yıl geçmiş. Dodi'nin ilk zamanlarıydı. Şimdi temizdir değildir bilemem. Ben yaşadığım tecrübeyi paylaştım.False pozitive de ondan.
İstersen r/piratedgames, r/piracy, r/freemedıaheckyeah bu gruplara yaz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.