Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
False positive değildi hocam. Kontrolünü ben ve birçok insan yaptık. O zamanlar Reddit'de paylaşmıştım. Link paylaşmak yasak değilse atayım. Aradan 5 küsur yıl geçmiş. Dodi'nin ilk zamanlarıydı. Şimdi temizdir değildir bilemem. Ben yaşadığım tecrübeyi paylaştım.
Reddit linki ise gönder değilse Discord'da gönderebilirsin.
Ayrıca korsanlığı bilip te bu kadar uzak kalman garip.

Itemsatis gibi sitelerde steam hesabı oyun 10-15₺ gibi bir şeye denk geliyorken güncelleme optimizasyon sıkıntısı yaşatmıyor. Güvenilir mi diye sormanıza gerek bırakmıyor. Eskiden en azından böyle bir şey yoktu ama bugün crack oyun kullanmak artık tercih sebebi. Mecburiyet değil. Gidip 10 liraya istediğiniz oyunu sahip olmadan orijinal şekilde oynayabiliyorsunuz. Ne gerek var virüs mü trojen mı keylogger yer miyim gibi düşüncelere?
Oynamak istediğim oyun Steam'da bulunmuyor. Daha doğrusu hiçbir mağazada bulunmuyor. Ki zaten konuda veya konu başlığında crack ile ilgili bir bilgi paylaşmadım.

False positive değildi hocam. Kontrolünü ben ve bir çok insan yaptık. O zamanlar Reddit'de paylaşmıştım. Link paylaşmak yasak değilse atayım. Aradan 5 küsür yıl geçmiş. Dodi'nin ilk zamanlarıydı. Şimdi temizdir değildir bilemem. Ben yaşadığım tecrübeyi paylaştım.
Ben Dodi'den daha öncesinde 4 oyun indirdim ama 2-3 ay önceydi. Indirdiğim oyunlar ise WWE oyunlarıydı. Herhangi bir virüs yemedim. Siz hangi oyundan virüs yemiştiniz?

@DogancanYr, Hocam sizi diğer forumdan hatırlıyor gibiyim. Donanım arşivi sanki. Siz o muydunuz?

Para vermenize de gerek yok Telegram gruplarında bütün oyunların hesapları var.
Sağlam korsan siteleri bu Telegram gruplarındaki hesaplardan 1000 kat daha güvenilir. Kim bilir kimi dolandırarak elde edildi o hesaplar? Korsan kullanmayı bilmen lazım. Korsan=virüs değildir. Kullanmayı bilmeyen adam korsandan virüs yer. Ayrıca o güvendiğin devlet verilerini koruyamadığı için şu an 10 yaşındaki çocuk bile annenin babanın T.C kimlik bilgilerine erişebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.