Niye bu bilgiyi verme gereksinimi duydun bilmiyorum ama, bütçe belirtmemişti, ben de önerdim.
Adamın bütçe belirtmesine gerek yok. Replike dualshock arayan adama gidip 2500TL'lik gamepad öneriyorsun. Az biraz bilgisi olan zaten Replica ürün ile 9. nesil arasındaki fiyat uçurumunu bilir. Burada arkadaşlar tofaş alsam mı diye soran adama Togg al demek ile aynı piyasaları farklı çünkü.

Hocam 1.500'e buldum bir tane ama Xbox'da yuvarlak buton yukarıda ben DualShock butonuna alışığım bu sorun çıkartır mı?
Dostum FPS oyunları oynuyorsan çok daha hızlı alışacaksın, ergonomi konusunda Xbox düzeni en iyisi diyebilirim.

Bence bütçeni çıkabiliyorsan ikinci el 8. Nesil çok kaliteli bir kontrolcü.

Adamın bütçe belirtmesine gerek yok. Replike dualshock arayan adama gidip 2500TL'lik gamepad öneriyorsun. Az biraz bilgisi olan zaten Replica ürün ile 9. nesil arasındaki fiyat uçurumunu bilir. Burada arkadaşlar tofaş alsam mı diye soran adama Togg al demek ile aynı piyasaları farklı çünkü.
Arkadaş, ne saçmalıyorsun ya gece gece?

Adam belki de sadece Dualshock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de dualshock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.

Senin hayatın kadar konsol eskittim, ayrıca satışını dahi yaptım ama bütçe belirtmeyen birisine normal bir öneri yaptım, neyin egosunu kasıyorsun saçma sapan mevzuyu uzatıp bana fiyat skalası atıyorsun ya?

Sal gece gece gözünü seveyim konunun dışına çıkmak istemiyorum.

Adam belki de sadece DualShock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de DualShock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.

Senin hayatın kadar konsol eskittim, ayrıca satışını dahi yaptım ama bütçe belirtmeyen birisine normal bir öneri yaptım, neyin egosunu kasıyorsun saçma sapan mevzuyu uzatıp bana fiyat skalası atıyorsun ya?

Tamam uzatmaya gerek yok arkadaşlar sadece bir öneri

2. el alma özellikle 8. nesil. 9. nesil kollar bile çıkalı 5 sene oldu. 8. nesil olarak alacağın kol minimum 6 yaşında olacak.

Temizini bulursan, test edersen öneririm. Çin ürünlerine pek bulaşmıyorum ben açıkçası.

DualShock 4 kullandım aralarında fark ne kadar vardır acaba?

Adam belki de sadece Dualshock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de dualshock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.

Aynen aynen.

Alabiliyorsan T4 Cyclone pro alamıyorsan Nova lite al. Arkadaş konsol eskitmiş sözde ama daha lisanslı Xbox işbirlikli kolları bulunan Gamesir'i bilmiyor daha.

8. Nesil Impulse Triggers diye bir titreşim özelliğine sahip, iyi hissettiriyor, ayrıca Pc'den tut telefona bağlantı konusunda iyi bir kontrolcü. Hatta Sony bile daha yeni getirdi Pc'ye özelleştirme yazılımı öyle söyleyeyim, FPS oyunlarında bana daha rahat hissettiriyor, tek sorunu pille çalışması.

Kalite olarak da malzeme kalitesi falan gayet iyi nova lite alsan bile memnun kalmama ihtimalin yok.