Replika DualShock4 sonuçları nasıl?

İyi gayet. Hatta bana biraz fazla iyi. Orijinal xbox 9. Nesil kolunda 4, 5 çıkıyor.

Site ismi nedir bende analog değiştirttim test yapmak istiyorum.

Edit buldum %5 6 civarı çıkıyor.

Gayet iyi. Zaten konu DualShock 3 ve 4 ise replika olmasının bir önemi de yok.

DualShock 4'te DualSense'teki gibi kopyalanamayacak ileri seviye teknoloji pek yok o yüzden replikaları da orijinal kalitesine çok yakın oluyor, bende de replika DualShock 4 var bataryası daha küçük olmasına rağmen şarjı hem orijinalden daha uzun dayanıyor, dokunmatik, hoparlör ve jiroskop gibi özellikleri de çalışıyor tek eksiği kasası biraz plastik yapısından dandik hissettiriyor.

Hocam büyük ihtimalle fason bunlar zaten. Bendeki de öyle çünkü. Hoparlör ve dokunmatiği de nasıl deneyeceğimi bulamadım. :/

Değerler iyi. Bunlar benim Xbox 9. Nesil Gamepad'imin değerleri. Yalnız replikalarda bi süre sonra drift sorunu oluyor. Ben BİM'den almıştım DS4 replikası. 7 ay sonra drift oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük ihtimalle fason bunlar zaten. Bendeki de öyle çünkü. Hoparlör ve dokunmatiği de nasıl deneyeceğimi bulamadım. :/
Hoparlör ve dokunmatik bende çalışıyor muhtemelen sende de çalışır, ayrıca bendekinde jiroskop da var orijinal ile aradaki tek fark kasa kalitesi, hayatımda gördüğüm en kaliteli replika ürün bu olabilir bence.

Hocam jiroskop var da o dokunmatik kısmı ve hoparlörü nasıl deneyebileceğimi sormuştum.

Hocam jiroskop var da o dokunmatik kısmı ve hoparlörü nasıl deneyebileceğimi sormuştum.
DS4 Windows indir kolu tanımla, dokunmatik panelde parmağını kaldırınca bilgisauardaki fare imleci hareket eder o zaman çalıştığını anlarsın, hoparlör için ise PS4 lazım PC üzerinde çalışmıyor hoparlör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…