Bir yerde Moza R5 adlı setin Thrustmaster T300'den daha iyi olduğunu gördüm. Bu doğru mudur? Kullanan varsa bilgi verebilir mi, bunlardan hangisi daha iyi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyidir. Fiyat olarak da aşağıdakini dikkate alın.
Bilgi için teşekkür ederim diğer forumdan da sormuştum cevap yazma hakkım bulunmadığı için buradan cevaplıyorum bu fiyata kadar en iyisi bu mudur? Ayrıca indirime girme durumu olur mu? 20k veya 25k civarlarına düşer mi? Yoksa bu fiyattan artmadan almamı mı önerirsiniz?
Hangi oyunları oynayacaksın ki? Moza'da debriyaj yok. Ets'de keyif almazsın mesela. T300'de debriyaj var sonradan vites alınıp takılabilir.Bilgi için teşekkür ederim diğer forumdan da sormuştum cevap yazma hakkım bulunmadığı için buradan cevaplıyorum bu fiyata kadar en iyisi bu mudur? Ayrıca indirime girme durumu olur mu? 20k veya 25k civarlarına düşer mi? Yoksa bu fiyattan artmadan almamı mı önerirsiniz?
Ayrıca ilk defa alıp kullanacağım almışken en iyisini alayım diyorum senelerce gitsin diye.
Hangi oyunları oynayacaksın ki? Moza'da debriyaj yok. ETS'de keyif almazsın mesela. T300'de debriyaj var sonradan vites alınıp takılabilir.
Bir yerde moza R5 adlı setin Thrustmaster T300'den daha iyi olduğunu gördüm. Bu doğru mudur? Kullanan varsa bilgi verebilir mi, bunlardan hangisi daha iyi?