Bilgi için teşekkür ederim diğer forumdan da sormuştum cevap yazma hakkım bulunmadığı için buradan cevaplıyorum bu fiyata kadar en iyisi bu mudur? Ayrıca indirime girme durumu olur mu? 20k veya 25k civarlarına düşer mi? Yoksa bu fiyattan artmadan almamı mı önerirsiniz?

Bilgi için teşekkür ederim diğer forumdan da sormuştum cevap yazma hakkım bulunmadığı için buradan cevaplıyorum bu fiyata kadar en iyisi bu mudur? Ayrıca indirime girme durumu olur mu? 20k veya 25k civarlarına düşer mi? Yoksa bu fiyattan artmadan almamı mı önerirsiniz?

Ayrıca ilk defa alıp kullanacağım almışken en iyisini alayım diyorum senelerce gitsin diye.

Ayrıca ilk defa alıp kullanacağım almışken en iyisini alayım diyorum senelerce gitsin diye.
Hangi oyunları oynayacaksın ki? Moza'da debriyaj yok. Ets'de keyif almazsın mesela. T300'de debriyaj var sonradan vites alınıp takılabilir.

Bir yerde moza R5 adlı setin Thrustmaster T300'den daha iyi olduğunu gördüm. Bu doğru mudur? Kullanan varsa bilgi verebilir mi, bunlardan hangisi daha iyi?

Evet tabii ki de daha iyi. Moza da debriyaj ve vites yok T300RS de sadece vites yok ama acemi isen T300RS ve vites alabilirsin bayağı götürür seni.

Moza'ya debriyaj ekleniyor arkadaşlar yok ne demek? 3k ya satılıyor debriyajı. Totalde 30k ya çok iyi bundle.

Vitesi sonradan herhangi bir marka alabilirsiniz Moza marka olmasına gerek yok. Spardox BG1 vites var uyguna