Replika saat alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 30362
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
  • Etiketler Etiketler
    replika saat

30362

Becerikli
Merhaba. Replika saat alınır mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Dolaptan 1.500 TL Casio edifice 2.000-3.000 TL arasına Seiko mod ve replika modelleri 1.500 TL altına Omega ve Rolex modellerinden buldum aynı parayada orijinal Casio'da alabiliyorum ayrıca)

1.ürün (replika olarak):

2.ürün (replika yerine orijinal olarak):

İkinci el Seiko 5'ler zaten 3K civarı oluyor. Mekanizma orijinalse tercih edilebilir bence.
Tabii mod saatlerde su sızdırmazlık konusunda üzerinde yazana inanmamanız gerektiğini hatırlatmak isterim.
Ayrıca alternatif olarak Casio AE-1200 ve Mtp serilerini de tavsiye ederim.

Ben her zaman işlevselliğin görüntüden önce geldiğini savunmuşumdur. Eğer işlevselliğinde sorun yoksa, görüntüsü de aşırı kötü değilse alınır bence.

Anladım hocam ayrıca replika modellerde hangi markayı terci etmek mantıklı olur ve replika modellerde uzun süreli kulanımda sorun yaşar mıyım acaba?

Bu modelin içi gümüş rengi olan halini 2 yıldır kullanıyorum. Gayet sağlam saat. Replikaya para falan vermeyin Casio alın bir tane ömürlük oluyorlar zaten.

Anladım hocam bende öyle düşünüyorum zaten bütçe olarak sıkışığım gidipde replika bir saat alıp 1 hafta bozulduktan sonra tekrardan sorun yaşamak istemiyorum açıkçası.

Anladım hocam ayrıca mod Seiko larda uzun süreli kulanımda problem yaşar mıyım ve otomatik saatlerin kullanımı zor mudur acaba?

Otomatik saatlerin ekstra bir kullanım zorluğu yok sadece uzun süre takmadığınızda şarjları bitiyor. Sabah ya da taktığınız ilk anda biraz şarj edip saati tekrar ayarlamanız yetiyor.
Bir de mod materyallerinin su sızdırmazlık konusunda fabrikasyon kadar güvenilir olmadığını bilmeniz lazım. Muhtemelen gündelik el yıkama gibi durumlarda çok sorun olmayacaktır ama dikkatli olmanızda fayda var.

Replika saatler genelde şıngır şıngır ediyor bütçeniz varsa mümkünse uzak durmanızı tavsiye ederim fakat pahalı replikalar şıngır şıngır etmez ama neden pahalı replika almak isteyesin ki onun yerine giriş seviyesi bilindik bir markaya yönelmek daha sağlıklı gibi duruyor.

Anladım hocam zaten replika modellerde en başta tasarım olarak düzgün bir model bulamadım pahalı modellerinde ise aynı paraya orijinal Casio edifice alınabiliyor zaten ayrıca konunun en başında linkini attığım orijinal Casio hakkında ne düşünüyorsunuz.

https://ty.gl/ndhie7vwzyznv bu saaten aldığımı hatırlıyorum fakat emin değilim bu da şıngırdıyor iade ettim
Casio'da birkaç tip var Çin menşeli ise genelde kalitesi biraz daha düşük uygun fiyatlı oluyor.

Gösterişli bir replika almaktansa, ortalama bir Casio takan bir insan benim gözümde daha fazla saygıyı hak eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…