Bütçe
1000

megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Merhaba. Saatlere merakım var. Şu an elimde Casio MW240, F91W ve babamdan aldığım Polo marka bir saat var. Replika bir Citizen veya Seiko gibi bir saat arıyorum. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Bütçem 800-1.000 TL arası bana replika saat satan site veya sosyal medya sayfası önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Saatlere merakım var. Şu an elimde Casio MW240, F91W ve babamdan aldığım Polo marka bir saat var. Replika bir Citizen veya Seiko gibi bir saat arıyorum. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Bütçem 800-1.000 TL arası bana replika saat satan site veya sosyal medya sayfası önerebilir misiniz?
- Aliexpress: Replika saat bulmanız için geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürünlerin yorumlarına ve satıcı puanlarına dikkat edin.

- Sahibinden.com: İkinci el veya yeni replika saatler bulabileceğiniz bir platform. Kullanıcı geri bildirimlerine dikkat edin.

- Facebook Grupları: Replika saatlerle ilgili özel gruplara katılabilirsiniz. Burada kullanıcılar kendi deneyimlerini paylaşırlar.

- Instagram: Replika saat satan sayfaları arayarak bulabilirsiniz. Etiketler kullanarak (örneğin: #replikasaat) daha fazla seçenek keşfedebilirsiniz.

Seçim yaparken dikkat etmeniz gerekenler:
  • Kullanıcı yorumları
  • Satıcının güvenilirliği
  • İade koşulları

İyi alışverişler!