Resident Evil 2 Remake Leon ile 2nd Run oynanmalı mı?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Az önce Resident Evil 2 Remake'i Claire Redfield ile bitirdim. Zaten ek para verilerek açılabilen sınırsız mermili Minigun ve roket atar da varken epey kolay oldu Sonuçlarım da şu şekilde:

Şimdi Leon S. Kennedy ile 2nd Run oynama kısmı açıldı. Sizce Leon ile 2nd Run oynanmalı mı? 2nd Run kısmında gerçek sonu görüyoruz, onu biliyorum. Fakat sırf gerçek sonu görmek için 2nd Run oynamaya değer mi?

Leon oyunun ana karakteri. Yani ilk Leon ile oynasan daha mantıklı olurdu. Ama bişey değişmiyor çok fazla.

Leon oyunun ana karakteri. Yani ilk Leon ile oynasan daha mantıklı olurdu. Ama bir şey değişmiyor çok fazla.
Leon'da T-00 Tyrant (Mr. X) daha uzun süre boyunca bize sıkıntı çıkarttığı ve sonda da Super Tyrant formu boss fight olarak karşımıza çıktığı için çekindim açıkçası. Onun yerine Claire ile bitirdim.

Ancak şimdi olsa tabii direkt Leon ile başlardım Tyrant Minigun ile sersemletilebiliyormuş, onu öğrendiğim için Leon ile 2nd Run oynamaya başlayacağım.

Evet, Leon ile 2nd Run kısmını bitirdim ve gerçek sonu gördüm Sırada RE3 veya RE4 var

Buyurun bu da sonuçlar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…