Resident Evil 2 Remake Türkçe yama güvenilir mi?

Yanlış bilgi
Adam pak halinde yapmış ama virus veya başka amacı olsaydı Excel'i yapmaz miydi?

Pak olsun olmasın. Txt dosyasından bile virüs bulaştrması mümkün. Pak dosyası siz oyunu çalıştırınca çalışmayacak mı? Exe'lerden pek de farkı yok.

Pak olsun olmasın. Txt dosyasından bile virüs bulaştrması mümkün. Pak dosyası siz oyunu çalıştırınca çalışmayacak mı? Exe'lerden pek de farkı yok.

Bildiğim kadarıyla pak çalışıyor ama oyun sadece kendi dosyalarını okuyor diğer dosyaları okumuyor bunu bir arkadaş göstermişti şu an linkini hatırlamıyorum indirip kurdum virüs yok Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı oyuna girdim çalıştı.

Hocam boş ver alınacak risk değil.

Riskli değilmiş çalışıyor güvenilir yani.

Madem kendi bildiğini okuyacaktın niye konu açtın?

Madem kendi bildiğini okuyacaktın niye konu açtın?

Uzmanlar tarafından emin olmak icin ama siz nasıl çalıştığini bilmeden yorum yaptığınız için pek dinlemedim.

İşte aradığım yorum teşekkür ederim önerin için oyunun ana dosyasına attım çalıştı tertemiz konu sahibi ile iletişime geçtim pakin içindekileri bana gösterdi ve zaten ben kullanıyorum tarzında bir şey dedi.

Son düzenleme:

Technopat'ın virüslü içeriği paylaşmaya izin vereceğini düşünmüyorum, zaten VT sonucu sorunsuz gözüküyor ama şuna göz atın hocam, onu kurmak yerine formumuz da paylaşılan güvenlik açısından sorun olma ihtimali en az olan bunun kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…