Apex

Uzman
RESIDENT EVIL 2 Remake Türkçe Yama | Güncel 2025

re2_forum_banner.webp

Selamlar,

RESIDENT EVIL 2 Remake Türkçe yama
sitemiz üzerinde yayınlanmıştır.
Türkçe yama Gamepass hariç bütün platformlarda çalışmaktadır.
Türkçe yama oyunun tüm sürümleriyle uyumludur.
Türkçe yama, el/insan çevirisidir.
Türkçe yamayı platformumuzda "Profesyonel Çeviri" adı altında bulabilirsiniz.

Yamanın oynanış görüntülerini ve oynanış videosunu aşağıda görebilirsiniz. Bütün görüntüler, "Profesyonel Çeviri" yamadan alınmıştır.

Türkçe Yama Oynanış Görüntüleri

2.webp

3.webp

5.webp

Türkçe Yama Oynanış Videosu

İletişim

Topluluğumuza katılmak için Discord sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz: https://discord.com/invite/rhWUXdqeAb

Türkçe Yama İndir

Türkçe yamayı indirmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Platformumuzun nasıl kullanıldığını "Nasıl Kullanılır" sayfasından öğrenebilirsiniz.

VirusTotal
Yamayı İndirmek İçin Tıkla

Kopyala yapıştır Türkçe yamalar tercih ediyorum, Setuplu yamalardan uzak duruyorum. Sizden ricam Total War Rome Remastered oyununa Türkçe yama yapabilir misiniz? Daha önce yapan ekip yamayı bilinmeyen sebepten kaldırdılar.

Bu işten kazancınız nedir? LLM çeviriler topluluğa katkı olarak yapılıyor onları anlıyorum ancak site domain alacak kadar uğraşıp ücretsiz olması garip.
Selamlar,

Konuda bahsi geçen yama ücretsiz değil. Yalnızca Apex Pro üyeliğine sahip olan kullanıcılar erişebiliyor. Yalnızca "Apex Herald" adı altında yayınlanan, temel yapay zekâ modelleriyle yapılan çeviriler ücretsiz. Bu çevirilerde de neredeyse hiç uğraş vermiyoruz diğer ekiplerin yaptığı gibi=) Herkes tarafından erişilebilir olmak istiyoruz, bu sebepten ötürü bu tarz bir model kullanıyoruz.

Kopyala yapıştır Türkçe yamalar tercih ediyorum, Setuplu yamalardan uzak duruyorum. Sizden ricam Total War Rome Remastered oyununa Türkçe yama yapabilir misiniz? Daha önce yapan ekip yamayı bilinmeyen sebepten kaldırdılar.
Selamlar,

Maalesef çok yoğunuz, şu aralar bakmamız mümkün değil.

Selamlar,

Konuda bahsi geçen yama ücretsiz değil. Yalnızca Apex Pro üyeliğine sahip olan kullanıcılar erişebiliyor. Yalnızca "Apex Herald" adı altında yayınlanan, temel yapay zekâ modelleriyle yapılan çeviriler ücretsiz. Bu çevirilerde de neredeyse hiç uğraş vermiyoruz diğer ekiplerin yaptığı gibi=) Herkes tarafından erişilebilir olmak istiyoruz, bu sebepten ötürü bu tarz bir model kullanıyoruz.

Selamlar,

Maalesef çok yoğunuz, şu aralar bakmamız mümkün değil.
merhaba yamada rt çalışıyormu acaba ??