Sürprizbozan Resident Evil 2 Remake'i hangi yol ile bitirdiniz?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Eğer Resident Evil 2 Remake'i oynayıp bitirdiyseniz Leon A/Claire B olarak mı bitirdiniz, yoksa Claire A/Leon B olarak mı bitirdiniz?

Ben Claire A ve Leon B yolunu seçtim. Araştırdığım kadarıyla Resident Evil evreninde daha hikayesel olarak isabetli olan (canon) yöntem buymuş.

Bu A ve B muhabbeti bazı noktalarda yalan. Claire ve Leon'u sözde aynı zaman diliminde neler yaptıklarını falan anlatıyor ama bayağı bildiğin Leonla çok benzer şeyleri hatta aynı şeyleri yapıyor. Ben Leon A yaptım sonra Claire B yapayım dedim. Aynı şeyleri yaptığımız için aşırı sıkılıp yarım bıraktım.

Bazı farklı kısımlar var fakat dediğiniz gibi epey benzerler evet. Remake'in eksilerinden biri bu maalesef. Genel olarak mükemmel bir oyun ama bu tarz ufak eksileri mevcut.

Sadece Leon'da daha çok Ada ile vakit geçirirken ve ana amaç G-Virus örneği almak iken Claire'da ana amaç Sherry'i dezenfekte edip kurtarmak. Oyunun gerçek sonunda ise maalesef ikinci dediğime daha büyük bir bağlantı yapılıyor. Leon, Claire ve Sherry'i görüyoruz gerçek sonda. Yani hikaye her türlü Claire ve Sherry'e bağlanıyor. Üstelik oyunun final laboratuvardan kaçma kısmında hikayesel olarak Leon, Claire'ın gerisinden geliyor. Önce Claire treni çalıştırıyor, sonra Leon da ona koşup atlayarak yetişiyor. Her iki senaryoyu da oynarsanız anlarsınız.

Sırf mrx korkusundan oynayamayıp gördüğüm zaman altf4 atıp bıraktığım oyun. Resident Evil 7'yi 4 kere bitirmeme rağmen bu kadar korkmamıştım. Ayrıca leon a senaryosu tarafındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…