Arkadaşlar selam. Resident Evil 3 Remake'e Türkçe yama kurdum ve bugün de 3 saatte bitirdim (kısaydı biraz). Neyse konumuza gelelim: Ben oyunu bitirdikten sonra sildim direk komplen sildim, Steam apss common gibi yerlerden de sildim. %temp% temp gibi diğer boş klasörleride sildim, Recent'te yamadan kalanlar vardı onları da sildim. Size sorum bu oyunu sildikten sonra kurulan yama gider mi? (modmanager üzerinden kuruldu dosyayı ve modmanageri sildikten sonra oyun gene Türkçe kaldı fakat modmanager algılamadı modu. Büyükihtimal oyun dosyalarını değiştirdi. Sizce gider mi? DH’den indirdim.)
Detaylar
Kim cevapladı?RE 3'ü 3 saatte nasıl bitirdin bir, iki evet gider oyunun dosyalarına kuruluyor yama.
Hocam oynanışı kısa zaten gidin bakın her bölümü kısmışlardı nemesiside sonda öldürdüler nikolaide dahil oyun bitti sonra.RE 3'ü 3 saatte nasıl bitirdin bir, iki evet gider oyunun dosyalarına kuruluyor yama.
Ben de bitirdim de 6-7 saat sürmüştü en az.Hocam oynanışı kısa zaten gidin bakın her bölümü kısmışlardı nemesiside sonda öldürdüler nikolaide dahil oyun bitti sonra.
Hocam siz o zaman fazla eşyalara bakmışsınızdır ben 0 mermisiz bıçakla falan öldürüyordum zombileri son nemesis savaşında zaten mermi verdi onları kullanabildim. Nikolaide zaten aşıya ateş açtı ne paragöz adam ya.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Homend Alex Laser 1291H robot süpürge 10.999 TL!
- Fırsat Ekibi
-