AshRXT

Çalışkan
Yer
Türkiye
Ben Resident Evil 4 Remake oynuyorum. Grafik ayarlarını, her şeyi full yaptım. 14 GB VRAM yiyor, normal mi?

Sistem özelliklerim;
  • i3-14100F
  • RX 7600 XT 16 GB
  • 32 GB RAM 3200MHz
  • 700W PSU
  • 2 TB M.2
Bu kadar bellek kullanması sorun çıkartır mı? Çünkü oyun kırmızı uyari verdi "2 GB VRAM'iniz kaldı" dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hz olmasın o hocam? 16 GB VRAM'iniz var gpunuz da iyidir.

Pardon Hz ekran kartı iyi evet 16 GB VRAM var 100Hz olmasina rağmen monitöru çok seviyorum FPS oyunları oynamadığım için benim için fark etmiyor bir işlemci değişmesi gerek i5-14400F gecmem gerek.

Hz olmasın o hocam? 16 GB VRAM'iniz var gpunuz da iyidir. Oyunda RTX aktif halde olduğu için mi VRAM kullanımınız bu kadar çok?

Ya hocam o rezilliği sormayın ya. Right ı bile doğru çevirmiyorlar.

Evet tamamen yanlış ceviri oyunu o yüzden baştan başladım yama arıyorum anonmyous kurmayı düşünüyorum ama exe dosyali istemiyorum viruslu diyenler olmuş onu arastiriyorum.

Pardon Hz ekran kartı iyi evet 16 GB VRAM var 100Hz olmasina rağmen monitöru çok seviyorum FPS oyunları oynamadığım için benim için fark etmiyor bir işlemci değişmesi gerek i5-14400F gecmem gerek.

Evet tamamen yanlış ceviri oyunu o yüzden baştan başladım yama arıyorum anonmyous kurmayı düşünüyorum ama exe dosyali istemiyorum viruslu diyenler olmuş onu arastiriyorum.
1753048152328.webp

Hocam ne güzel emek kokuyor işte.