AshRXT

Çalışkan
Yer
Türkiye
Ben Resident Evil 4 Remake oynuyorum. Grafik ayarlarını, her şeyi full yaptım. 14 GB VRAM yiyor, normal mi?

Sistem özelliklerim;
  • i3-14100F
  • RX 7600 XT 16 GB
  • 32 GB RAM 3200MHz
  • 700W PSU
  • 2 TB M.2
Bu kadar bellek kullanması sorun çıkartır mı? Çünkü oyun kırmızı uyari verdi "2 GB VRAM'iniz kaldı" dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Eğer oyunda FPS düşüşleri falan yemiyorsan sıkıntı olmaz. Kullanman için var o VRAM miktarı zaten. Tavsiyem her şeyi fullemek yerine optimize olacak şekilde ayarlamalar yapman fakat FPS değerinden ve görüntüden şikayetçi değilsen gerek yok.

Normal. Eğer oyunda FPS düşüşleri falan yemiyorsan sıkıntı olmaz. Kullanman için var o VRAM miktarı zaten. Tavsiyem her şeyi fullemek yerine optimize olacak şekilde ayarlamalar yapman fakat FPS değerinden ve görüntüden şikayetçi değilsen gerek yok.

FPS 152FPS veriyor anlık bir kere dondu ama daha olmadı sadece 2 GB VRAM kaldığı için merak ettim.

Sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum. Eğer sürekli donma gibi sorunlar yaşarsan gereksiz ayarları kısman veya kapatman gerekebilir.

Ben FPS'ten çok gorsele onem veriyorum, eğer yine olursa bakalım. Yama da bulamadik. Hangar ceviri yanlış ceviriyor, anonmyous exe veriyor.

Ben 1080p oynuyorum ayarlar full şekilde 8GB VRAM yetiyor. Hatta 600-700mb da ramden yiyor sebebini bilmiyorum halbuki 1gb a yakın VRAM boşluğu var. Kısacası VRAM kullanımı sorun yaratmaz FPSi kafanıza çok takmayın.

1753046985541.webp

1753047024312.webp

Son düzenleme:
Hangar çeviri kullanıyorum. Separate ways için tabii ki ancak kaliteli değil ana hikaye için öncede kullandığım siteyi hatırlamıyorum maalesef.

100MHz derken?

Monitör 100MHz.

Hangar çeviri kullanıyorum. Separate ways için tabii ki ancak kaliteli değil ana hikaye için öncede kullandığım siteyi hatırlamıyorum maalesef.

100MHz derken?

Monitör 100MHz.

100MHz derken?

Hangar ceviri yamasi doğru düzgün çevirmiyor az çok İngilizce biliyorum ada pürüzsüz diyor ama ceviri yumuşak diyor.