Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

2 gün önce Resident Evil Requiem çıkış yaptı. Oyun Steam'de 52,49 dolara satılıyor, Deluxe sürümü ise 59,99 dolar.

Green Man Gaming'de ise düz sürüm 43,04 dolar, Deluxe sürüm 49,19 dolar.

Normalde direkt Steam'den alıp geçerim fakat oyunun Steam'deki fiyatı ile Green Man Gaming fiyatı arasında %18 fark var. Ama Steam'den alırsam da Steam puanı kazanmış olacağım ve beğenmezsem iade edebileceğim. Bu yüzden kararsız kaldım.

Resident Evil Requiem doğrudan Steam'den mi alınmalı, Green Man Gaming'den mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten oynayacaksan kod olarak al, 10 dolar fark az değil ama kendin de emin değilsin ya beğenmezsem diyorsun. Serinin hayranı değilsen 10-15 saat oynayıp bitirip sileceğin bir oyuna 50 dolar verme bence, indirim bekle. Şahsi önerim ve eğer oynamadıysan 50 dolara Baldur's Gate 3 + KCD 2 kombinasyonu yapılır üstüne 3-5 dolarlık çerez bir oyun alırsın.

Capcom üst düzey bir iş çıkarmış kesinlikle iade etmek istemeyeceksin. Ben ön sipariş vermiştim, key olarak 43 dolara alınabiliyor olması harika bence. Kaçırma, spoiler yemeden başla.

Nerede ucuzsa oradan alın. Greenmangaming eski ve güvenilir bir satıcıdır.

Yalnız /patientgamers üyesi olarak bir oyun ne kadar iyi olursa olsun çıkış fiyatı ile alınmasının israf olduğunu, bekleyerek oyunun tamamlanmış halini üstelik bütün DLC'ler dahil şekilde alıp çok uyguna oynayabileceğinize de belirtmem gerek.

Yalnız /patientgamers üyesi olarak bir oyun ne kadar iyi olursa olsun çıkış fiyatı ile alınmasının israf olduğunu, bekleyerek oyunun tamamlanmış halini üstelik bütün DLC'ler dahil şekilde alıp çok uyguna oynayabileceğinize de belirtmem gerek.
Mantık olarak doğru ama hayranı olduğun ve Residen Evil Requiem gibi büyük yapımlarda da o oyunun keyfi ve tadı çıkış yaptığı gün oynayabilmek oluyor, en azından benim için öyle.

Gerçekten oynayacaksan kod olarak al, 10 dolar fark az değil ama kendin de emin değilsin ya beğenmezsem diyorsun. Serinin hayranı değilsen 10-15 saat oynayıp bitirip sileceğin bir oyuna 50 dolar verme bence, indirim bekle. Şahsi önerim ve eğer oynamadıysan 50 dolara Baldur's Gate 3 + KCD 2 kombinasyonu yapılır üstüne 3-5 dolarlık çerez bir oyun alırsın.
Resident Evil serisini seviyorum. RE2, RE3 ve RE4 oynadım. O yüzden almayı düşünüyorum.

Her neyse, haftaya inşallah alacağım.

İşte oyunu çıkış gününde oynamayınca sen fiyatın düşmesini beklerken bir sürü spoiler yeme ihtimalin var. O yüzden alıp oynamayı düşünüyorum.
Capcom üst düzey bir iş çıkarmış kesinlikle iade etmek istemeyeceksin. Ben ön sipariş vermiştim, key olarak 43 dolara alınabiliyor olması harika bence. Kaçırma, spoiler yemeden başla.
Aynen öyle yapacağım, direkt alıp başlayacağım. Spoiler yemek iyi olmaz.

50 dolar bizim için pahalı ama oyun da iyi yani... Bütçen varsa oynanır. Kozmetik için 10 dolar vermene gerek yok bence.

50 dolar bizim için pahalı ama oyun da iyi yani... Bütçen varsa oynanır. Kozmetik için 10 dolar vermene gerek yok bence.
O kozmetik çok hoşuma gitti yalnız. Grace Ashcroft için Noir ve Dimitrescu kıyafetleri gerçekten güzel. O yüzden 10 dolar ek para vereceğim şahsen.

Güncelleme: Oyunun Deluxe sürümünü Steam üzerinden satın aldım :) Şu anda iniyor bakalım.

BG3 ve KCD2 ilgimi çekmiyor. O yüzden Resident Evil Requiem alıp geçtim.

Son düzenleme: