Detaylar
Kim cevapladı?Öküz 39
Başarılı
Oyunu bitirdim. 2. Save Leon'un Raccoon City'e gittiği bölüm, Emily'nin sonrası birçok silah ve skin açık, istersen atayım sana. Ama 2. kaydı zor modda oynuyorum, şeritle kaydediyorsun ona göre. Yetkililer hangi sitelerin upload'da serbest olduğunu yazsın bir yandan.
@Caner Uncu
@Şişman Adam
@Caner Uncu
@Şişman Adam
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam ama Steam ID'niz de lazım save dosyası için.Oyunu bitirdim 2.Save Leon'un Raccoon City'e gittiği bölüm Emily'nin sonrası bir çok silah ve skin açık istersen atayım sana. Ama 2.Kaydı zor modda oynuyorum şeritle kaydediyorsun ona göre. Yetkililer hangi sitelerin uploadda serbest olduğunu yazsın bir yandan
@Caner Uncu
@Şişman Adam
İçerik Paylaşımı ve Telif Hakları kurallarımızın 5. maddesinde belirtilenleri kullanabilirsiniz. Örneğin Google Drive.
Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. İşte Techolay.net'te uymanızı istediğimiz bazı kurallar:
Yazım ve Dil Kuralları
- Türkçenize özen gösterin ve Türkçe harf kullanın. Yabancı harfler ve "k" yerine "q" gibi değişiklikler yapmayın. V yerine W kullanmayın, dili çarpıtan yazımlara izin vermiyoruz.
- Noktalama işaretlerine dikkat edin. Cümleye büyük harfle başlayın, nokta ile bitirin.
- Bütün sorunuzu tek bir...
Öküz 39
Başarılı
Save ID ne alaka? Hesap zaten ortak hesap, 40 TL'ye almıştım oyunu. Save dosyasını yükleyip linki paylaşacağım, sen de indirip gerekli yere atacaksın. Bu kadar basit. ID olayını anlamadım.Teşekkür ederim hocam ama Steam ID'niz de lazım save dosyası için.
Hocam, maalesef öyle olmuyor. Her Steam hesabına özel o save'ler, onu dönüştüren program var. Hem dosyanın komple kendisi lazım hemde id'niz steam account value dan öğrenebiliyorsunuz örnekteki gibi:Save ID ne alaka? Hesap zaten ortak hesap, 40 TL'ye almıştım oyunu. Save dosyasını yükleyip linki paylaşacağım, sen de indirip gerekli yere atacaksın. Bu kadar basit. ID olayını anlamadım.
Öküz 39
Başarılı
Al reis bahsettiğin sayfanın linki (STEAM ID için)- buraya tıkla
Bu da kayıt dosyası - Google Drive link
Bu da kayıt dosyası - Google Drive link
Kaydı tam en güzel yerinde bıraktım sonra oynamak için. Leon ile şehre yeni giriyoruz ve tüm silahlar açık ama zor mod![]()
Benim içinde bir ilk olacak zor modda Resident Evil bitirmek
Reis, sen buraya adar cinnet moduyla nasıl geldin, tebrik ederim. Ben laptop'u kırıyordum, az kalsın.Kaydı tam en güzel yerinde bıraktım sonra oynamak için. Leon ile şehre yeni giriyoruz ve tüm silahlar açık ama zor mod![]()
Son düzenleme: