Resim çizmeye başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 520
  • Etiketler Etiketler
    resim
Sizde performans gördüm, ama ilk etapta tek başınıza yapmayın bence başarılı olmak istiyorsanız, resim hocası ile birlikte çalışın.
Çok tesekkur ederim. Kurs, ders işini ancak online yapabilirim. Udemy'deki hocaların kurslarına bakacağım biraz, duruma göre ders düşünebilirim.
Kalemlerim ve kağıtlarım hazır beğendiğim çalışmaların taklidini yapıp, gerekirse karbon kağıtla iyice kas hafızası oturtana dek üzerinden geçeceğim.

Küp gibi şekiller çizerek dağıtma kalemi ile gölgelendirmelere ve perspektiflere başladım bile. Elim yatkin duruyor gibi.

Kendim de araştırıyorum hala tavsiyelere açığım.

Bugün ilk kez doğru düzgün oturup başladım karalamaya.

Yapılmış çizimleri taklit ettim. Bence ilk çizim için fena değil. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Karakalem öğrenmeye başladığımda da aynen böyle başlamıştım. Çünkü şunu fark ettim ki, bazı teknikleri öğrenmeyip bu işe bodoslama girmek pek doğru değil. Mesela ben karakalem öğrenmeye başladığımda ilk olarak resim öğretmenim bana bazı parfüm şişelerini çizmemi istemişti. Ama dümdüz değil. Perspektif üzerinden çizmemi istemişti. Daha sonra açılar, gölgeler derken çizimim ortalama üstü bir seviyeye ulaştı. Benim de tavsiyem aynen böyle olur.
Yapılmış çizimleri taklit ettim. Bence ilk çizim için fena değil. Ne düşünüyorsunuz?
Bir karakalem denemesine göre fena değil. Kendi tarzını, aklından geçeni konuşturmuşsun yani.
Kurs, ders işini ancak online yapabilirim. Udemy'deki hocaların kurslarına bakacağım biraz, duruma göre ders düşünebilirim.
Olabilir belki. Udemy ne kadar düzgündür, bilmiyorum ama eğer bu alanda uzman birilerini bulabilirsen ne âlâ. Şahsen dışarıdan ders almıştım.

İstersen sana 50 GB'lık 0'dan 100 günlük çizim kampı linki atayım.

İstersen sana 50 GB'lık 0'dan 100 günlük çizim kampı linki atayım.
50 GB ne yaptın be. Firsat buldukça karaliyorum bir şeyler hocam, çizme arzum duruyor ama onceliklere odaklanır oldum iyice bu sıralar. Kurs işinden de vazgeçtim şimdilik. Teklifin için tesekkur ederim.

50 GB ne yaptın be. Firsat buldukça karaliyorum bir şeyler hocam, çizme arzum duruyor ama onceliklere odaklanır oldum iyice bu sıralar. Kurs işinden de vazgeçtim şimdilik. Teklifin için tesekkur ederim.
KeshArt Drawing Camp diye arat bulursun. Normalde 198 dolar mı ne? Ama işte bu ekonomide pek mümkün değil, o yüzden dedim. Yoksa adam bunu kendi kurduğu sitesinde sunuyor.

KeshArt Drawing Camp diye arat bulursun. Normalde 198 dolar mı ne? Ama işte bu ekonomide pek mümkün değil, o yüzden dedim. Yoksa adam bunu kendi kurduğu sitesinde sunuyor.
Aldim notu, buna bir ara bakacağım. Sağ ol var ol.
Teşekkürler Çınarcım.

3 noktalı perspektif çalış ilk olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…