İtachi Uchiha
Yetkin
Normalde videoların kendisinde resim içinde resim özelliği aktif olurdu ve videoyu izlerken bir yandan da ana sayfaya bakabiliyorduk. Ama az önce baktığımda bu özellik kalkmıştı.
4-5 farklı videoya baktım, hiçbirinde gözükmüyor. Eklentilerin hepsini kapatıp denedim hala gözükmüyor. Galiba test ediyorlar veya kullanıcılara sırasıyla bu güncellemeyi veriyorlar.Tuhaf, bende var şu an. Mini oynatıcı diye geçiyor.
Çerezleri falan temizleyip denediniz mi hocam? Belki çözümü olur.4-5 farklı videoya baktım, hiçbirinde gözükmüyor. Eklentilerin hepsini kapatıp denedim hala gözükmüyor. Galiba test ediyorlar.
Denedim, değişen olmadı.Çerezleri falan temizleyip denediniz mi hocam? Belki çözümü olur.
Olmadı.
Özelliği kullanmıyordum, haberini vermek için konuyu açmıştım ama moderatör soru olarak başlığı değiştirmiş.Google'in Picture-in-picture eklentisi var. Onu kullaniyorum ben. Youtube disindaki sitelerde de ise yariyor.
![]()
Picture-in-Picture Extension (by Google) - Chrome Web Store
Watch video using Picture-in-Picturechromewebstore.google.com
Normal kullanıcıyım.Eki Görüntüle 166447
"Mini oynatıcı" olarak sağ altta görebiliyorum ben. Belki Premium için özel olabilir, bilmiyorum.