Kek

Başarılı
Merhaba, görsellerle çok uğraşan biri olarak kendi ihtiyacıma uygun bir resim yükleme sitesi yaptım ve geliştirmek istiyorum. Bu yüzden başkalarının diğer siteleri neden tercih ettiğini öğrenmek istedim. Çoğu kişinin genelde tercih sebebi, yükledikleri görselin uzun süre silinmemesi oluyor. Kimisi EXIF silme opsiyonu arıyor, kimisi boyutu görüntüyü bozmadan azaltabilmek, kimisi de dönüştürebilmek için farklı siteleri tercih ediyor. Ben bunların hepsinin olduğu bir site aradığım için kendi sitemi yapmak istedim. Sizin de önerileriniz varsa eklemeye çalışırım.

https://fstpic.com/tr/

Girip birkaç örnek resim yükleyip sistemi test ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteniz gayet güzel olmuş ellerinize sağlık.
Önemli olan sürdürebilirlik olduğu taraftarayım.
Aktif olarak hızlıresim kullanıyorum.

Birine resim göndereceksem bir zahmet kullandığım platform (WhatsApp, Discord) desteklesin. Anlık, gizlilik ve kalite açısından önemsiz bir şey atacaksam onu kullanırım. Kalite önemli ise Google Drive veya OneDrive. Gizlilik önemli değilse MediaFire da kullanıyorum.

Kalıcılık şart ise o alıcının problemi. Kalmasını istediğim görselleri HDD, USB ve bulut depolarımda yedekli şekilde tutuyorum zaten.

Imgur önceden görselleri ellemiyordu. Şimdi kafasına göre JPEG, WebP falan yapıyor. Hesapsız yüklenen görselleri silmişliği var. Hesaplı görsel sildiğini görmedim.

Başkaları neden bir yer kullanıyor anlamıyorum. Site bağlantısını göndermek de bir veri gönderme şekli, görseli de gönderiversin.
  • Renk kontrastı sorunları var.
    1772612800680.webp
  • Sanılanın aksine insanların çoğu pavyon temasını sevmeyen tarafta.
  • #currentLangBtn SVG'sinin path'i m6 9 6 6 6-6 olmalı gibi.
  • .button-report SVG'sinin path'i m4 18s1-1 4-1 5 2 8 2 4-1 4-1v-12s-1 1-4 1-5-2-8-2-4 1-4 1v16z olmalı gibi.
  • Dil değiştirirken bazı yerler sapıtıyor.
    1772612931973.webp
  • Download Images ile Download links aynı formatta değil. Tutarlı olması beklenir.
  • Unreplaced placeholder kalmış.
    1772613022195.webp
  • Kayıt sayfasında giriş/kayıt kısmı var.
  • Dil değitirme kısmına dünya ikonu eklenebilir.