Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?

Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
Arkadaşımın annesi halk eğitim merkezine gidip resim kursu alıyor. Elinin yatkınlığından mıdır bilemem ama kısa bir sürede çok iyi resim çizmeye başladı. İstanbulda yaşıyorsanız İSMEK'e gidebilirsiniz.

Bence biraz içten gelen bir yetenek. Bazı detaylar vb. haricinde iyi bir şekilde gelişeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşımın annesi halk eğitim merkezine gidip resim kursu alıyor. Elinin yatkınlığından mıdır bilemem ama kısa bir sürede çok iyi resim çizmeye başladı. İstanbul'da yaşıyorsanız İSMEK'e gidebilirsiniz.

Bence biraz içten gelen bir yetenek. Bazı detaylar vb. haricinde iyi bir şekilde gelişeceğini düşünmüyorum.

Başlamasam mı yani.

İlgin varsa Youtube videolarıyla adım adım ilerleyebilirsin benim için fazlasıyla yardımcı olmuştu henüz öğrenme aşamasında olduğun için elinde bulunan mevcut kalemlerle çizim yapmaya başla ilk zamanlarda çizim kalemi almalıyım telaşına girmiştim kessinlikle ama gerek yok

1 2 ve 3 kacisli perspektifleri ogren, hâlâ cizmeye istegin varsa gel. Bir kismi dogustan gelen bir yetenek olsa da calisilarak halledilemeyecek bir is degil, onemli olan resim cizmeyi cidden isteyip istemedigin.

Son düzenleyen: Moderatör: