Torukojin Kaneki
Başarılı
Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
Arkadaşımın annesi halk eğitim merkezine gidip resim kursu alıyor. Elinin yatkınlığından mıdır bilemem ama kısa bir sürede çok iyi resim çizmeye başladı. İstanbulda yaşıyorsanız İSMEK'e gidebilirsiniz.Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
Arkadaşımın annesi halk eğitim merkezine gidip resim kursu alıyor. Elinin yatkınlığından mıdır bilemem ama kısa bir sürede çok iyi resim çizmeye başladı. İstanbul'da yaşıyorsanız İSMEK'e gidebilirsiniz.
Bence biraz içten gelen bir yetenek. Bazı detaylar vb. haricinde iyi bir şekilde gelişeceğini düşünmüyorum.
Başlayabilirsin. Belki sende bahsettiğim gibi kısa bir şekilde kavrayabilirsin, kavrayamayabilirsinde. Önemli olan devamlı pratik yapman. Seni illaki bir yerlere getirecektir.
Var ama neden?1 2 ve 3 kacisli perspektifleri ogren, hâlâ cizmeye istegin varsa gel. Bir kismi dogustan gelen bir yetenek olsa da calisilarak halledilemeyecek bir is degil, onemli olan resim cizmeyi cidden isteyip istemedigin.
resim cizmeyi gercekten istemeyenler bunlara calismaya usenip dogustan yetenegi bahane ederek pes ediyolar genelde bu yuzden bi bak konulara calismaya usenirsen vazgecersin