Burkie1460

Uzman
Selam arkadaşlar,

Şu an 17 yaşındayım, 3 ay sonra 18 olacağım. Bu 3 aylık süre için kullanabileceğim bankamatik kartı tarzı bir karta ihtiyacım var. Online alışveriş yapıyorum.

Son düzenleme:
O tarz işlere girmek istemiyorum hocam ön ödemeli kart kullanmayı düşünüyorum. Ben kendimi biliyorum o parayı harcarım sonra ödemek için uğraşıp dururum gerek yok.

Nays kullanmayı düşünüyordum ama hesap onayı için İş Bankası istiyormuş.

O tarz işlere girmek istemiyorum hocam ön ödemeli kart kullanmayı düşünüyorum. Ben kendimi biliyorum o parayı harcarım sonra ödemek için uğraşıp dururum gerek yok.

Nays kullanmayı düşünüyordum ama hesap onayı için İş Bankası istiyormuş.

Banka kartında da (ön ödemeli kart gibi) genelde borç almaz, sadece kendi paranızı harcarsınız. Tek istisna eğer hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabı varsa olur, onu da açmak zorunda değilsiniz. Sanırım kredi kartıyla karıştırdınız.

Banka kartında da (ön ödemeli kart gibi) genelde borç almaz, sadece kendi paranızı harcarsınız. Tek istisna eğer hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabı varsa olur, onu da açmak zorunda değilsiniz. Sanırım kredi kartıyla karıştırdınız.

Pek bilgim yok hocam, kusura bakmayın. Peki İş Bankası ve Garanti dışında velim ile gidip alabileceğim bankalar var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bilgim yok hocam, kusura bakmayın. Peki İş Bankası ve Garanti dışında velim ile gidip alabileceğim bankalar var mi?

Şimdilik Tosla karta bakabilirsiniz, bu banka kartı değil ön ödemeli karttır. 18 yaşınızı doldurduğunuzda Enpara banka kartı öneririm.

Eğer hemen banka kartı almak istiyorsanız düşündüğünüz bankaları 18 yaşını doldurmayanlara banka hesabı açıp banka kartı verip vermediklerini sorabilirsiniz. Bazıları veriyordur muhtemelen, ancak hesap açarken velinizin de gelmesini isteyebilirler.

Selam arkadaşlar,

Şu an 17 yaşındayım, 3 ay sonra 18 olacağım. Bu 3 aylık süre için kullanabileceğim bankamatik kartı tarzı bir karta ihtiyacım var. Online alışveriş yapıyorum.

Ben 14 yasındayım, Ziraat kartım var bana ait. Anne veya babanla gidip onların onayıyla Ziraat kart açabilirsin.

Ön ödemeli istiyorsanız Paycell, tami veya İş Bankası+Nays kullanabilirsiniz.

Paycell çok kötü. Bir kere bulaştım, zar zor sildim hesabı.

Son düzenleyen: Moderatör: