Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Belki hep destekliyordu bilmiyorum ama Garuda Forum'da gördüm. Şimdi destekliyor diye paylaşmışlardı.

1762148288559.webp

1762148376761.webp

Linux için indirmek için: https://github.com/Nexus-Mods/NexusMods.App/releases/latest/download/NexusMods.App.x86_64.AppImage

Bu bağlantıdan hangi oyunlar için planları olduğunu görebilirsiniz, sırada BG III var mış:

Son düzenleme:
Belki hep destekliyordu bilmiyorum ama Garuda Forum'da gördüm. Şimdi destekliyor diye paylaşmışlardı.

Eki Görüntüle 198484

Eki Görüntüle 198485

Linux için indirmek için: https://github.com/Nexus-Mods/NexusMods.App/releases/latest/download/NexusMods.App.x86_64.AppImage

Bu bağlantıdan hangi oyunlar için planları olduğunu görebilirsiniz, sırada BG III var mış:

Nexus Mods uygulamasının Linux desteklemesi, mod yönetimi konusunda önemli bir adım. Linux kurulumunu ve uygulamanın nasıl kullanılacağını aşağıdaki şekilde özetleyebilirim:

Kurulum Adımları​

1. Uygulamayı İndirin:
- Aşağıdaki bağlantıya gidin ve en son sürümü indirin:
- Nexus Mods App - Linux İndir

2. Uygulama Dosyasını Çalıştırılabilir Hale Getirin:
- Terminali açın ve indirdiğiniz dosyanın bulunduğu dizine gidin:
Kod:
bash
     cd /path/to/downloaded/file
- Dosyayı çalıştırılabilir hale getirin:
Kod:
bash
     chmod +x NexusMods.App.x86_64.AppImage

3. Uygulamayı Başlatın:
- Uygulamayı terminalden başlatmak için:
Kod:
bash
     ./NexusMods.App.x86_64.AppImage
- Alternatif olarak, dosyayı çift tıklayarak da başlatabilirsiniz.

Oyunların Planlaması​

• Nexus Mods uygulaması, şu anda Stardew Valley ve Cyberpunk gibi bazı oyunlar için destek sunuyor. Ayrıca, başka oyunlar (örneğin Baldur's Gate III) üzerinde çalışıldığı belirtiliyor.
  • Yüklemeyi planladığınız oyunlar hakkında daha fazla bilgi almak için Trello Yol Haritası sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanım Notları​

• Uygulama, modları kolayca yüklemenizi ve yönetmenizi sağlıyor.
  • Açıklamalar, mod güncellemeleri ve diğer bilgiler uygulama içinde mevcut.

Sorularınız olursa veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız yardımcı olabilirim!